Etsimme toiminnanohjaajaa Lounais-Suomeen

Uusi strategia ja suunta – tervetuloa töihin viemään nuorisoseuroja eteenpäin uuden strategian johdolla. Nyt etsimme järjestö- ja yhteisöosaajaa tukemaan meidän jäsenseuroja Lounais-Suomen alueella.

Suomen Nuorisoseurat ry on kulttuurista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä tekevä valtakunnallinen järjestö, jolla on noin 700 paikallista jäsenseuraa. Viikoittain seuroissamme harrastaa tuhansia lapsia, nuoria ja aikuisia. Nuorisoseurajärjestön arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, moninaisuus ja yhdenvertaisuus. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä sitoutumista järjestön arvoihin.

Haemme nyt toiminnanohjaajaa työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Etsimme henkilöä, joka innostuu, kannustaa ja nauttii asioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä ymmärtää kansalaisyhteiskunnan merkityksen yhteiskunnassa. Järjestötoiminta on sinulle tuttua ja ymmärrät vapaaehtoisten merkityksen.

Toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu jäsenseurojen tekemän lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön tukeminen sekä koulutusten, tapahtumien ja kurssien suunnittelu, tiedotus ja toteuttaminen. Lisäksi toiminnanohjaaja hoitaa yhteydenpitoa jäsenseuroihin ja tekee seurakäyntejä. Isona osana on myös Ramppikuume -teatterifestivaalin tuottaminen. Työ sijoittuu Lounais-Suomen palvelualueelle (Pori-Tampere-Turku -kolmio).

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii:

  • Osaamista järjestötyöstä, vapaaehtoisten kanssa toimimisesta ja tiedottamisesta
  • Kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja tuottamisesta
  • Yhteistyökykyä ja kykyä innostaa ihmisiä
  • Organisointi- ja priorisointikykyä ja oman ajankäytön hallintaa
  • Soveltuvan koulutuksen (esim. yhteisöpedagogi)
  • Valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin
  • B-ajokorttia

Työsuhteeseen sovelletaan Paltan ja Jytyn välistä yleissopimusta. Työhön valittavan on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Työpiste sijaitsee Porissa tai Tampereella, mutta meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Voit esittää hakemuksessasi toiveen työpisteen sijainnista. Työ alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkka tehtävässä sijoittuu välille 2300-2800€ koulutuksesta ja kokemusta riippuen.

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoivomuksesi sähköisesti osoitteeseen rekry@nuorisoseurat.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.11. mennessä. Merkitse sähköpostin otsikko -kenttään ”Hakemus, toiminnanohjaaja Lounais-Suomi”. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 16.11.2022.

Lisätietoja:

Työn sisällöstä Iija Filen, toimialajohtaja                                   iija.filen@nuorisoseurat.fi p. 045-6336944

Puhelintiedustelut varmimmin pe 28.10. klo: 10-12 ja pe 4.11. klo: 10-12 Lomalla 19.10.-27.10.

Työsuhteesta Annina Laaksonen, pääsihteeri                         annina.laaksonen@nuorisoseurat.fi

p. 040-7267450

Puhelintiedustelut varmimmin pe 28.10. ja to 3.11. klo: 10-12 Lomalla 17.10.-23.10.