Haemme Lapin aluetoimistolle toiminnanjohtajan sijaista

Suomen Nuorisoseurat ry on kulttuurista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä tekevä valtakunnallinen järjestö, jolla on noin 600 paikallista jäsenseuraa. Viikoittain seuroissamme harrastaa tuhansia lapsia, nuoria ja aikuisia. Nuorisoseurajärjestön arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, moninaisuus ja yhdenvertaisuus.

Haemme nyt Lapin aluetoimiston toiminnanjohtajalle opintovapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2024 saakka. Toivomme valittavan henkilön aloittavan tehtävässään viimeistään 1.12.2023. Toiminnanjohtajan sijaisen tehtävänä on suunnitella, kehittää, organisoida ja johtaa Lapin aluetoimiston toimintaa. Vastaat toiminnan tuloksellisuudesta, tuet paikallisia nuorisoseuroja heidän arjessaan, tuotat liittomme paikallisia/alueellisia kulttuuritapahtumia, osallistut verkostotyöhön ja sidosryhmäsuhteiden hoitoon ja vaikuttamistyöhön. Osallistut myös valtakunnalliseen nuorisoseuratoiminnan kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme vahvaa järjestötyön kokemusta, hyvää organisointitaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallisia ja suullisia esiintymistaitoja, tiedotus- ja markkinointiosaamista, järjestörahoituksen tuntemista, hankeosaamista ja perehtyneisyyttä taloushallintoon. Erityisenä ansiona voidaan katsoa kulttuurisen nuorisotyön ja nuorisoseuratoiminnan tuntemusta. Meille on tärkeää, että pystyt toimimaan mutkattomasti eri-ikäisistä ihmisistä koostuvan jäsenistömme kanssa.

Työpiste sijaitsee Rovaniemellä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkka tehtävässä sijoittuu välille 2700-3000 euroa kuukaudessa koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen. 

Lähetä korkeintaan yhden A4:n mittainen työhakemus, CV ja palkkatoivomuksesi sähköisesti osoitteeseen rekry@nuorisoseurat.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.11. mennessä. Merkitse sähköpostin otsikko -kenttään ”Hakemus, toiminnanjohtajan sijainen Lappi”. Haastattelut järjestetään Teams-yhteydellä tiistaina 14.11. aamupäivällä.

Lisätietoja:
Hannu Ala-Sankola
toimialajohtaja, Suomen Nuorisoseurat ry
hannu-ala-sankola@nuorisoseurat.fi
p. 0400-842838