Kansantanssin Kääntöpiiri 6.-7.9.2019

Tanssitoimijat eri puolilta Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seminaariin osallistuvat alueilta valitut edustajat, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin tanssitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Mikä on Kansantanssin Kääntöpiiri?

MILLOIN JA MISSÄ ?
Kansantanssin kääntöpiiri, eli Suomen Nuorisoseurojen tanssin verkosto, kokoontuu Tampereelle 6.-7.9.2019 Kulttuuritalo Laikkuun miettimään Nuorisoseurojen kansantanssin suuntaviivoja tuleville vuosille. ​

KENELLE ?
​Kansantanssin kääntöpiiriläiset edustavat oman alueensa kansantanssitoimintaa, ja ovat tapahtumassa kehittämässä toiminnan suuntaviivoja ja tulevaisuuden näkymiä sekä viemässä viestiä oman alueensa toimintaan. Onko sinulla palava halu päästä keskustelemaan yhdessä toisten toimijoiden kanssa, ideoimaan ja kehittämään Suomen Nuorisoseurojen kansantanssitoimintaa?​ Mikäli toimit jo aktiivisesti jossain nuorisoseurassa ohjaajana, tanssijana tai jossakin muussa roolissa kansantanssin parissa, saatat olla etsimämme henkilö.​

KIINNOSTUITKO, MITEN MUKAAN?
Etsimme nyt edustajia ympäri Suomen Kansantanssin kääntöpiirin seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2019-2021. Kolme vuotta, kolme tapaamista ja mahdollisuus toimia ja vaikuttaa valtakunnallisesti. ​Haku on avoin kaikille, mutta valinnoissa huomioimme, että edustajissa on riittävä määrä alle 29-vuotiaita. Haku tapahtumaan edustajaksi on nyt käynnissä ja se tapahtuu sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy sivun alareunasta.

Valituille edustajille (1-2 / alue) korvataan matkat julkisten kulkuneuvojen mukaan ja tarjotaan ​ylläpito tapahtuman aikana. Muille kiinnostuneille osallistumismaksu.

​HAKEUDU MUKAAN
Tapahtumaan haetaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 19.6. mennessä. Valituille edustajille ilmoitetaan viimeistään elokuun ensimmäisellä viikolla.

LISÄTIEDOT JA KYSY LISÄÄ
Riia Niemelä, riia.niemela@nuorisoseurat.fi