Kansantanssin Kääntöpiiri 6.-7.9.2019

Tanssitoimijat eri puolilta Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seminaariin osallistuvat alueilta valitut edustajat, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin tanssitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Mikä on Kansantanssin Kääntöpiiri?

MILLOIN JA MISSÄ ?
Kansantanssin kääntöpiiri, eli Suomen Nuorisoseurojen tanssin verkosto, kokoontuu Tampereelle 6.-7.9.2019 Kulttuuritalo Laikkuun miettimään Nuorisoseurojen kansantanssin suuntaviivoja tuleville vuosille. ​Ohjelma alkaa perjantaina 6.9. klo 18 ja päättyy lauantaina 7.9. klo 15.

KENELLE ?
​Kansantanssin kääntöpiiriläiset edustavat oman alueensa kansantanssitoimintaa, ja ovat tapahtumassa kehittämässä toiminnan suuntaviivoja ja tulevaisuuden näkymiä sekä viemässä viestiä oman alueensa toimintaan. Onko sinulla palava halu päästä keskustelemaan yhdessä toisten toimijoiden kanssa, ideoimaan ja kehittämään Suomen Nuorisoseurojen kansantanssitoimintaa?​ Mikäli toimit jo aktiivisesti jossain nuorisoseurassa ohjaajana, tanssijana tai jossakin muussa roolissa kansantanssin parissa, saatat olla etsimämme henkilö.​

KIINNOSTUITKO, MITEN MUKAAN EDUSTAJAKSI?
​Kansantanssin kääntöpiirin seuraavan kolmivuotiskauden 2019-2021 edustajahaku on nyt päättynyt ja valinnoista on ilmoitettu suoraan valituille. ​Valituille edustajille (1-2 / alue) korvataan matkat julkisten kulkuneuvojen mukaan ja tarjotaan ​ylläpito tapahtuman aikana. Muille kiinnostuneille osallistumismaksu.

​ILMOITTAUDU MUKAAN
​Tapahtuma on avoin kaikille kansantanssin kehittämisestä kiinnostuneille. Muilta kuin alueiden edustajilta peritään osallistumismaksu 65 € / hlö sisältäen ohjelman ja ruuat, majoitus 60 € / hlö omenahotellissa 3 hengen huoneessa sisältäen aamiaisen. Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä.

LISÄTIEDOT JA KYSY LISÄÄ
Riia Niemelä, riia.niemela@nuorisoseurat.fi

​Katso Kansantanssin kääntöpiirin osallistujarekisterin tietosuojaseloste täältä.