Sinustako Harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelija nuorisoseuroihin?

Kuvassa lapsia ringissä Luova lava -leirillä
                                                                                                          

Harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelija

Uusi strategia ja suunta – tervetuloa töihin viemään nuorisoseuroja eteenpäin uuden strategian johdolla! Nyt tarvitsemme vankkaa järjestöosaajaa tukemaan seuratoimijoitamme sekä kehittämään harrastustoimintaamme.

Suomen Nuorisoseurat ry on kulttuurista lapsi- ja nuorisotyötä tekevä valtakunnallinen järjestö, jolla on noin 600 paikallista jäsenseuraa. Viikoittain jäsenseuroissamme harrastaa tuhansia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Haemme nyt suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 saakka. Etsimme henkilöä, joka innostuu, kannustaa ja nauttii asioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä ymmärtää harrastamisen tärkeyden lasten ja nuorten arjessa. Järjestötoiminta on sinulle tuttua ja ymmärrät vapaaehtoisten merkityksen seuratoiminnassa.

Suunnittelijan tehtävänä on ohjaajahuollon ja -koulutuksen sekä seuratoiminnan kehittäminen, toimintamallien suunnittelu ja tuotteistaminen sekä nuorisoseurojen harrastustoiminnan yleinen tukeminen. Tarkempi työnkuva räätälöidään valittavan henkilön osaaminen huomioiden. Tukenasi sinulla on osaava työyhteisö ja työkaverit.

Edellytämme / toivomme:

Soveltuvaa koulutusta (esim. yhteisöpedagogi)

Vankkaa kokemusta järjestötyöstä ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta

Yhteistyökykyä ja kykyä innostaa ihmisiä

Organisointi- ja priorisointikykyä ja ajankäytön hallintaa (itsensä johtamista)

B-ajokortti on tehtävän kannalta hyvä olla olemassa

Työsuhteessa sovelletaan Paltan ja Jytyn välistä yleissopimusta. Työhön valittavan on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Työpiste sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, Lahdessa tai Jyväskylässä, mutta meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.  Työ edellyttää liikkumista muuallakin Suomessa sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Voit esittää hakemuksessasi toiveen työpisteen sijainnista. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa. Palkka tehtävässä sijoittuu 2500-3100€ välille koulutuksesta ja kokemusta riippuen.

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoivomuksesi sähköisesti osoitteeseen rekry@nuorisoseurat.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.8. mennessä. Haastattelut järjestetään tiistaina 30.8. tai keskiviikkona 31.8.

Lisätietoja:

Iija Filen, toimialajohtaja                                    
iija.filen@nuorisoseurat.fi, 045 6336 944