Suomen Nuorisoseurat hakee pääsihteeriä

Nykyisen pääsihteerimme siirtyessä urallaan eteenpäin haemme joukkoomme innostavaa ja kokenutta johtajaa – toimintamme moottoria, Nuorisoseurojen pääsihteeriä.

Johdat ja suunnittelet useista rahoituslähteistä koostuvan kulttuurijärjestön toimintaa, taloutta ja henkilöstöä. Osallistut aktiivisesti käytännön tekemiseemme ja valtakunnallisiin tapahtumiimme. Sinulla on merkittävä rooli hallituksen esittelijänä ja toimintamme kehittäjänä. Visioit tulevaisuuden suuntaamme ja toimit yhteistyössä hallituksen ja henkilöstön kanssa sekä laajasti koko toimintakentässämme.  Tehtävä on erittäin monipuolinen ja ensimmäisenä vuotena pääset mukaan mm. strategiatyöhömme, joka on toimintamme keskiössä vuosina 2020-2021. Luotsaat isoa laivaa, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Johtoryhmä on henkilöstön ohella sinun tukenasi. Osallistat itse myös tekemiselläsi muita avoimeen vaikuttamiseen Nuorisoseuroilla Nuorisoseuroissa. Työ edellyttää matkustamista Suomessa sekä ilta- ja viikonlopputöitä.

Sinulla on monipuolista kokemusta talouden johtamisesta ja olet itsenäisesti vastannut organisaation talousasioista. Olet kartuttanut kokemusta yhtä lailla henkilöstöjohtamisesta, ja sinulla on käytännön osaamista organisaation toimintaa tukevasta johtamisesta. Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme näiden ohella myös viestintäosaamista sekä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta tai vastaavanlaisesta vapaaehtoistoiminnasta. Tehtävässä on hyödyksi ymmärrys vapaaehtoisten ja luottamustoimijoiden kanssa työskentelystä sekä yhteistyön kehittämisestä. Toivelistamme lopuksi haluamme korostaa aatteemme mukaista itsekasvatusta, sitä että meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä. Riittävän kokemuksen lisäksi olennaista on kyky sekä halu kehittyä arjen tekemisen keskellä.

Toimintapaasi kuvaa itseohjautuvuus, avoimuus, strateginen ajattelu ja kyky hallita laajoja kokonaisuuksia. Olet luontaisesti hyvä kuuntelija ja keskustelija. Toimit taitavasti yhteistyössä erilaisten tahojen kanssa ja nautit verkostoitumisesta. Vahvuuksiasi ovat innovatiivisuus, eteenpäin suuntaava ajattelu. Sinulla on myös kyky heittäytyä, jos tilanne sitä kaipaaa. Haluat olla esimerkillinen johtaja, ainutlaatuisen toimintamme vaalija sekä jatkuvan kehityksen mahdollistaja.

Meillä sinua odottaa monipuolinen yhteisö, jossa luovuus ja vastuullinen tekeminen aatteemme mukaisesti on jokaiselle tärkeää. Työmme on merkityksellistä ja tunnemme sen arjessamme. Mahdollistamme työllämme laaja-alaisesti tärkeää toimintaa ja tapahtumamme sitovat yhteen Meillä pääset osallistavaan johtamiseen, sparraamiseen ja keskustelevaan kulttuuriin. Nuorisoseuroilla jokaisen työ on tärkeää, arvostamme toisiamme ja teemme tätä aidosti yhdessä. Meillä jokainen saa loistaa!

Kysy meistä ja tehtävästä lisää puheenjohtajaltamme Ragni Reichardtilta, p. 044 491 8946, parhaiten tavoitettavissa klo 16 jälkeen. Lähdetkö sinä luotsaamaan meitä uudella vuosikymmenellä? Voit lähettää ansioluettelosi, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi su 19.1.2020 mennessä tänne. Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Suomen Nuorisoseurat ry on kulttuurista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä tekevä valtakunnallinen järjestö, jolla on noin 700 paikallista jäsenseuraa. Viikoittain seuroissamme harrastaa tuhansia lapsia, nuoria ja aikuisia. Olemme onnistuneesti saavuttaneet tavoitteemme olla Suomen suurin kulttuurisen lapsi- sekä nuorisotyön tekijä ja jatkamme tätä tärkeää työtä koko kentässä. Tutustu tarkemmin meihin ja toimintaamme.