Kultainen tunnustusmerkki Lappiin Seppo Tiljalle

Suomen Nuorisoseurojen hallitus on myöntänyt kultaisen tunnustusmerkin Lappiin Seppo Tiljalle. Tunnustusmerkki on myönnetty Sepolle 10.12.2018 Liakan Nuorisoseurojen hallituksen kokouksessa. Suomen Nuorisoseurat ja Liakan Nuorisoseurat kiittävät Seppo Tiljaa aktiivisesta Nuorisoseuralaisuudesta.

Seppo Tiljaa kuvaillaan kunnioitetuksi ja arvostetuksi Liakan Nuorisoseuran jäseneksi ja hän on kantava voima seuran toiminnassa, johtokunnan jäsenenä, talkootöissä sekä hän on ollut vapaaehtoisena seuran talomiehenä jo 42 vuoden ajan. Muiden jäsenten mielesstä Seppo kuuluu niihin Liakan Nuorisoseuralaisiin, jotka olivat nostamassa nuorisoseuratyötä Liakassa uuteen kukoistukseen 1970 ja -80 taitteessa, kun Liakan Nuorisoseuraa alettiin jälleenrakentaa. Sepon työ nuorisoseuran hyväksi jatkuu vielä tänäkin päivänä yhtä elinvoimaisena ja reippaana.

Liakan Nuorisoseurat sijaitsee Liakasssa, Tornion kupeessa, ja kylällä tapahtuu tasaisin syklein monenlaista tapahtumaa nuorisoseuran järjestämänä. Keväällä vuorossa on nuorisoseuran hiihtokisat, pilkkikisat (palkinnot ovat huikeita, kannattaa lähteä pilkkimään!) sekä museoajoneuvojen etappipiste.

Seppo lähettää terveisiä kaikille Suomen Nuorisoseuroille, ja kannustaa erityisesti nuoria tulemaan rohkeasti mukaan toimintaan!

 

Suomen Nuorisoseurat onnittelee Seppoa!