TEATTERI - yhdessä tekemistä ja ilmaisun riemua!

Teatteritoiminta on Nuorisoseuroissa runsasta ja värikästä. Sadoissa nuorisoseurojen teatteriryhmissä ympäri Suomea harrastetaan teatteria näyttämöillä ja näyttämöiden reunoilla.

Nuorisoseurat tarjoavat mahdollisuuden teatterin harrastamiseen kaiken ikäisille: Lapsiryhmissä opetellaan teatteri-ilmaisun saloja leikin kautta, nuorisoteattereissa käsitellään päivän polttavia asioita draaman keinoin ja aikuisryhmissä tehdään teatteria pilke silmäkulmassa, kirveen kanssa, tanssien, näytellen, laulaen ja itsensä likoon laittaen.

Pysy kärryillä

Nuorisoseurojen Teatterin uutiskirje kertoo ajankohtaiset kuulumiset teatterikentältä. Tilaa kirje ja pysy kärryillä!

Kurssit, koulutukset ja materiaalit

 Teatteriohjaajien omalta sivulta löydät työkaluja ohjaamiseen, tulevat kurssit ja koulutukset, tietoa teatteritoimijoiden tapaamisista.

Kysy lisää Pasilta

Pasi Saarinen toimii teatterin toimialajohtajana ja antaa mielellään lisätietoa Nuorisoseurojen teatteritoiminnasta. Ota yhteyttä: puh. 050 408 0366, pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi

IMPROLIIGA

Improvisaatio on teatterin kuningaslaji! Improliigassa harrastajateattereiden muutaman hengen ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin.

RAMPPIKUUME

Ramppikuumeen banneri

Ramppikuume valtakunnalliset nuorisoteatteripäivät järjestetään Kankaanpäässä vuosittain huhtikuussa. Tällä kertaa tapahtuma pidetään 21.-23.4.2023.

Tapahtuman ohjelmassa on nuorisoteatterikatselmus, työpajatoimintaa sekä muuta oheisohjelmaa.

VUODEN TEATTERITEKO

Nuorisoseuroissa valitaan vuosittain Vuoden teatteriteko. Se voi olla esitys, seura, projekti tai jotain ihan muuta! Vuodesta 1948 jaetun tunnustuksen kiertopalkinto on Esko-patsas.