TEATTERI - yhdessä tekemistä ja ilmaisun riemua!

Teatteritoiminta on Nuorisoseuroissa runsasta ja värikästä. Sadoissa nuorisoseurojen teatteriryhmissä ympäri Suomea harrastetaan teatteria näyttämöillä ja näyttämöiden reunoilla.

Nuorisoseurat tarjoavat mahdollisuuden teatterin harrastamiseen kaiken ikäisille: Lapsiryhmissä opetellaan teatteri-ilmaisun saloja leikin kautta, nuorisoteattereissa käsitellään päivän polttavia asioita draaman keinoin ja aikuisryhmissä tehdään teatteria pilke silmäkulmassa, kirveen kanssa, tanssien, näytellen, laulaen ja itsensä likoon laittaen.

PYSY KÄRRYILLÄ!

Nuorisoseurojen teatterin uutiskirje kertoo ajankohtaiset kuulumiset teatterikentältä. Tilaa kirje ja pysy kärryillä!

KURSSIT, KOULUTUKSET & MATERIAALIT

PASI SAARINEN

Suomen Nuorisoseurojen
Teatterin Osaamiskeskus

050 4080366
pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi

RAMPPIKUUME - Keväiset nuorisoteatteripäivät

TEATTERILAIVA - Syksyisin seilaava teatterifestivaali

IMPROLIIGA

Improvisaatio on teatterin kuningaslaji! Improliigassa harrastajateattereiden muutaman hengen ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Lue lisää >

WHATSUPP -NÄYTELMÄKIRJOITUSKILPAILU

Vuonna 2015 Suomen Nuorisoseurat järjesti nuorten näytelmäkirjoituskilpailun, jonka aiheena oli kohtaaminen. Kilpailun kuusi parasta tekstiä julkaistaan loppukesällä 2016 painettuna julkaisuna. Näytelmät ovat kaikkien nuorisoseurojen teattereiden käytössä ilmaiseksi vuoden 2017 loppuun saakka.

WHATSUPP? MYYNNISSÄ PUODISSA, 20 €!

VUODEN TEATTERITEKO

Nuorisoseuroissa valitaan vuosittain vuoden teatteriteko. Se voi olla esitys, seura, projekti tai jotain ihan muuta! Vuodesta 1948 jaetun tunnustuksen kiertopalkinto on Esko-patsas. Vuoden 2016 teatteriteko on Vehmasmäen nuorisoseuran Teatteri Tammenrannan lastenteatteri. Lue lisää >