Ystäviä, tekemistä, elämyksiä!


Toiminta - tanssi

TANSSI

Haluatko sinä oppia tanssimaan yhdessä toisten kanssa, saada liikunnan iloa ja nauttia musiikista, haluatko esiintyä ja osallistua tapahtumiin? Nuorisoseuroissa kaikenikäiset pääsevät kokemaan tanssin riemua!


Toiminta - tanssi

TEATTERI

Lapsiryhmissä opetellaan teatteri-ilmaisun saloja leikin kautta, nuorisoteattereissa käsitellään päivän polttavia asioita draaman keinoin ja aikuisryhmissä tehdään teatteria pilke silmäkulmassa.


Toiminta - tanssi

TAPAHTUMAT

Paikallisseuran lauantaimarkkinoista alueellisiin katselmuksiin ja valtakunnallisiin megatapahtumiin, Nuorisoseurat järjestävät vuosittain tuhansia tapahtumia. Kävijöitä on yhteensä yli puoli miljoonaa. Jokaiselle jotakin! 


Toiminta - tanssi

LUOVA LAVA

Luova lava on eri taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa: musiikkia, tanssia, teatteria ja kädentaitoja. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa, jossa lapsen luovuus päästetään valloilleen!


Toiminta - tanssi

SIRKUS

Sirkusharrastus on kovassa nosteessa! Sirkus kiinnostaa, innostaa ja kiehtoo. Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan illuusioiden ja maagisuutta hipovien temppujen maailmaan ja sirkustaiteen pyörteisiin.


Toiminta - tanssi

TEMPOA TENAVIIN

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus.


Toiminta - tanssi

KERHOT

Nuorisoseurojen kerhotoiminta on rikasta ja värikästä. Kerhojen teemoja löytyy laidasta laitaan aina ilmaisutaito- ja kokkikerhosta lukupiiriin ja metsästys- ja radio-ohjattavien kerhoon.


Toiminta - tanssi

LIIKUNTA

Paikalliset nuorisoseurat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia yhdessä liikkumiseen. Lajien kirjo on hengästyttävä: avantouintia, kuutamohiihtoa, kilpatanssia, mölkkyä, lentopalloa, triathlonia, kamppailulajeja jne.


Toiminta - tanssi

MUSIIKKI

Musiikki on vahvasti läsnä nuorisoseuratoiminnassa: yhteislauluna, bänditreenikämppinä, kuoroina, kansanmusiikkiyhtyeinä ja bändikisoina. Tutustu paikallisseuranne toimintaan! 


Toiminta - tanssi

SEURANTALOT

Nuorisoseurantalot antavat tilat seuran harrastustoiminnalle ja alueen asukkaat kokoaville tapahtumille. Niissä pidetään häitä ja sukujuhlia, ja tiloja vuokrataan ahkerasti yksityistilaisuuksiin.