.


LUOVA LAVA -TOIMINTA

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.


Luova lava lapsille -tapaaminen

Oletko kiinnostunut Luova Lava leiristä tai kerhosta? Oletko aikeissa järjestää Luova Lava toimintaan ensi kesänä?

Tule Luova lava toimijoiden tapaamiseen Paukkulaan lauantaina 10.3.2018. Tapaaminen on suunnattu Luova lava lapsille -leirejä ja/tai -kerhoja suunnitteleville seuroille, leirejä jo järjestäneille seuroille sekä seuroille, jotka eivät vielä tiedä järjestävänsä Luova lava -toimintaa.

Luova lava -tapaamisessa käydään läpi leirin ja kerhon järjestämisen perusasioita ja tutustutaan jo olemassa olevaan materiaaliin. Lisäksi pohditaan esityksen valmistamista ja valmiiden materiaalien hyödyntämistä omalla leirillä ja kerhossa. 

Tapaaminen on ilmainen ja se sisältää lounaan. 

Ilmoittaudu 28.2. mennessä täältä. 

Lisätietoja.  LUOVA LAVA LAPSILLE -LEIRIT
OHJAAJAN OPAS


LUOVA LAVA LAPSILLE
KERHOTOIMINNAN OPAS


LUOVA LAVA LAPSILLE -LEIRIT
JÄRJESTÄJÄN OPAS

Luova lava -leirejä ja -kerhoja pystyy järjestämään jokainen seura. Järjestäjän oppaasta löytyy perustiedot, joilla pääset alkuun. Ota myös yhteyttä Pasiin, joka auttaa eteenpäin.

PASI SAARINEN


​Toimialajohtaja
+358 50 4080366
pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi


Missä kaikkialla Luova lava -toimintaa järjestetään?

Enter your text here...