Haemme paikallista tuottajaa valtakunnalliseen Teatris 2019 tapahtumaan

Työn kuvaus

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla rohkaistaan, kannustetaan ja innostetaan nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Nuori Kulttuuri -toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat ry. Valtakunnallinen Teatris 2019 järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa. Nyt haemme

KULTTUURINTUOTTAJAA

Nuori Kulttuuri -toimintaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2018 – 30.6.2019. Tehtävä on vuoden 2018 loppuun saakka osa-aikainen (50%) ja 1.1. – 30.6.2019 kokopäiväinen. Valittava henkilö työskentelee Jyväskylän kaupungin työntekijänä.

Helmi-huhtikuun aikana jokaisessa Suomen maakunnassa järjestetään alueelliset Nuori Kulttuuri -tapahtumat, joihin osallistuvista ryhmistä osa valitaan toukokuussa järjestettävään valtakunnalliseen tapahtumaan. Toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia.

Nuori Kulttuurin lajit ovat Moves (tanssi), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri). Vuoden 2019 lajina on teatteri. Valtakunnallinen nuorten teatterikatselmus Teatris 2019 järjestetään Jyväskylässä 24.-26.5.2019.

Tuottaja vastaa valtakunnallisen tapahtuman tuottamisesta yhdessä Nuori Kulttuuri -toimiston kanssa. Paikallisen tuottajan keskeisiä työtehtäviä ovat:

– vapaaehtoisten rekrytoiminen ja työn johtaminen
– nimettävien alatoimikuntien ja työryhmien työskentelyn koordinointi
– yhteyksien hoitaminen Jyväskylän kaupunkiin ja muihin alueella toimiviin tahoihin
– tapahtumassa toimivien opiskelijoiden työskentelyn johtaminen
– nuorten toimituksen kokoaminen
– tapahtuman sisäiseen ja ulkoiseen viestitään osallistuminen
– tapahtuman järjestämiseen liittyvien lupien hakeminen
– tapahtuman jälkitöihin osallistuminen

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijalta edellytetään vapaaehtoistyön ja nuorisotyön kentän riittävää tuntemusta, rautaista viestintä- ja verkosto-osaamista sekä organisointikykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Työtä haetaan Kuntarekryn kautta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-54-237-18

Organisaation kuvaus

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Toimialajohtaja Pasi Saarinen, p. 050 4080366 tai etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.
Palveluesimies Satu Paasonen, p. 014 266 7524 tai etunimi.sukunimi@jkl.fi.