Seuralainen

Seuralainen on Nuorisoseurojen jäsenien käyttöliittyttämä Nuorisoseurarekisteriin. Siellä pääset muokkaamaan henkilötietojasi sekä tarkastelemaan jäsentietojasi ja rekisterin kautta sinulle lähetettyjä laskuja. Seuralaisesta löydät myös jäsenkorttisi, jäsenedut ja paljon muuta!

Seuralainen löytyy osoitteesta https://seuralainen.nuorisoseurat.fi.

Kuva Seuralainen-jäsenportaalin kirjautumissivusta

Kuinka saat tunnukset

Seuralaiseen pääset kirjautumaan jäsennumerolla ja salasanalla. Jos sinulla on sähköpostiosoite rekisterissä, voit tilata sähköpostiisi linkin salasanan luontia varten.

1. Mene etusivulle ja valitse linkki ”Tilaa uusi salasana tästä”.
2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja paina ”Tilaa uusi salasana”. Lomake kertoo, jos sähköpostiosoite löytyy, ja viesti on lähetetty.
3. 15 minuutin kuluessa saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki lomakkeeseen, jäsennumero sekä varmenne. Saat yhden viestin jokaisesta jäsenestä, jonka tiedoissa on sama sähköpostiosoite. Linkki ja varmenne ovat voimassa 24 tuntia viestin tilaamisesta. Jos viesti ehtii vanhenemaan, voit tilata uuden.
4. Linkistä pääset lomakkeeseen, johon täytetään jäsennumero, uusi salasana ja varmenne. Tämän jälkeen paina ”Vaihda salasana”. Nyt voit palata etusivulle, ja kirjautua sisään.

Jos rekisteristä ei löydy sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä seurasi jäsenrekisteriasioista vastaavaan, jotta hän lisäisi sen.

Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, seurasi jäsenrekisterivastaava pystyy luomaan sinulle salasanan.