DÄÄNS-TANSSILEIRI

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "

Seuraava Dääns -tanssileiri 27.-29.9.2019 Tampereella

​Tänä vuonna DÄÄNS-leireillään Tampereella Tammelan ympäristössä aivan Tanssimanian tuntumassa. Leirillä sukelletaan muun muassa tanssin ja musiikin yhteyteen ja valloittavaan paritanssiin. Kouluttajina nähdään tänä vuonna kansantanssin taiturit Elssa Antikainen ja viime vuodelta tuttu Elias Martikainen, sekä tanssi- ja sirkustaiteilija Iiro Heikkilä.

​Tanssiharjoittelun ohella luvassa on oheisohjelmaa, joka tuotetaan Tanssimanian kanssa yhteistyössä.

Osallistumismaksu DÄÄNS-leirille on yhteensä 75 euroa/ henkilö (myös huoltajat), joka sisältää opetuksen, koulumajoituksen ja ruokailut. Huoltajahintaan sisältyy mahdollisuus osallistua Tanssimanian työpajoihin.

Ilmoittautuminen DÄÄNS -leirille alkaa perjantaina 3.5. ja päättyy torstaina 20.6. Sen jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella elokuussa. Tässä vaiheessa ilmoitetaan osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Myös huoltajien määrä tulee ilmoittaa. Jokaisella ryhmällä tulee olla vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, joka yöpyy yhdessä ryhmän kanssa. Leiriläisten tarkemmat tiedot toimitetaan elokuussa. Osallistumismaksu (75 €/hlö) laskutetaan elokuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Leiripaikkoja DÄÄNS -leirille on 150 ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Leirillä on vielä tilaa muutamalle ryhmälle, ilmoittautuminen aukeaa jälleen elokuussa. 

Kuva: Riia Niemelä DÄÄNS 2018

​Katso DÄÄNS-osallistujarekisterin tietosuojaseloste täältä.