DÄÄNS-LEIRI

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "

Seuraava Dääns järjestetään 29.9.-1.10. Tampereella. Tule mukaan! ​

Tänä vuonna DÄÄNS -tanssileirillä pääsee kokemaan jotain ennen kokematonta, DÄÄNS ja Näppärit järjestetään ensimmäistä kertaa yhdessä! Tanssiharjoittelun lisäksi tanssijat pääsevät toimimaan yhdessä soittajien kanssa muun muassa bodyperkussionin ja yhteisen illanvieton muodossa. Leiri huipentuu DÄÄNS-leiriläisten ja Näppärit-orkesterin yhteisesitykseen Tanssimaniassa.

Osallistumismaksu DÄÄNS-leirille on yhteensä 70 euroa/ henkilö (myös huoltajat), joka sisältää opetuksen, koulumajoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen DÄÄNS -leirille alkaa keskiviikkona 3.5. Tässä vaiheessa ilmoitetaan osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Myös huoltajien määrä tulee ilmoittaa. Jokaisella ryhmällä tulee olla vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, joka yöpyy yhdessä ryhmän kanssa. Jokaisesta leiriläisestä ja huoltajasta laskutetaan ennakkomaksu 20 €/ hlö touko – kesäkuun aikana. Ennakkomaksulla pyritään siihen, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja näin kaikki halukkaat mahtuvat leirille. Ennakkomaksua ei palauteta.

Leiripaikkoja DÄÄNS -leirille on 150 ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Riia Niemelälle sähköpostitse osoitteeseen riia.niemela@nuorisoseurat.fi.

Leiriläisten tarkemmat tiedot toimitetaan elokuussa. Osallistumismaksun loppuosa (50 €/hlö) laskutetaan elokuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Näppäri- kansanmusiikkikurssilla soitetaan sekä perinteistä että uutta sävellettyä kansanmusiikkia. Ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Kurssille voivat ilmoittautua jousi- ja harmoonisoittajien lisäksi minkä tahansa instrumentin perusasiat hallitsevat soittajat. Opetus tapahtuu ryhmissä, siksi vähimmäisvaatimuksena on oman soittimen alkeet. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita millä soittimella leirille osallistuu. Lisätietoja Näppäri-kurssista: reetta.sipila@pmo.fi.