Mikä DÄÄNS-TANSSILEIRI?

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

Nuori tanssija käsi ylhäällä, teksti DÄÄNS.
"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautumista DÄÄNS Stream -leirille on jatkettu 16.9. asti


DÄÄNS Stream -leirillä nautitaan tanssimisesta ja opitaan uutta - tänä vuonna verkon yli ja Tanssimanian imussa. Vuosittain järjestettävä leiri on tarkoitettu 12-17 –vuotiaille kansantanssin harrastajille.  

Leirillä nuoret pääsevät tanssimaan ammattiopettajien johdolla. Tänä vuonna  livestream työpajat järjestetään yhteistyössä Tanssimanian maniapajojen kanssa, jossa leiriläiset pääsevät tutustumaan 1900-luvun alkuun tanssien Swingiä! – opettajina Ulla Ritamäki ja Klaus Honko, hyppäämään Polketista polkkaan – opettajan Hanna Poikela ja Petri Prauda sekä syventymään aina niin ajankohtaiseen Tanssijan kehohuolto ja liikkuvuus – opettajana Milsse Tapojärvi

Leiriläisille on suunniteltu myös ihan omaa ohjelmaa. Elssa Antikaisen Rytmillä ja rytkeellä koordinaatiota koneeseen -työpaja sekä Leirinuotiot pitkin päivää. 

Osallistumismaksu leirille on 25 euroa/ tanssija, joka sisältää lauantaina klo 9 - 15.30 välillä 4 työpajaa sekä kaikki Tanssimanian konsertit perjantaina ja lauantaina. Ohjaajalle leiri on ilmainen. 

Viikonlopun aloittaa Tanhujalostamo, jossa pureudutaan tutkija Marko Tikan johdattelemana Tanssikieltoon sekä kansantanssin sukupuoliajattelun kehitykseen Petri Hopun johdolla. 

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Osallistumismaksu (25 €/hlö) laskutetaan syyskuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.  

Ohjaajille ja yhteyshenkilöille järjestetään leiri-info tiistaina 21.9. klo 17-18 leiriin ja leirin tekniseen toteutukseen liittyen.

Lisätietoja:
paula.kettu@nuorisoseurat.fi  / 044 744 3939  

Mikäli  haluat ilmoittautua ilman ryhmää, ole yhteydessä Paulaan paula.kettu@nuorisoseurat.fi

Koronatilanteen kehittymistä seurataan ja huomioidaan DÄÄNS-leirin suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Iso joukko iloisia nuoria tanssijoita kädet avoimena.

Kuva: Riia Niemelä DÄÄNS 2018