DÄÄNS-TANSSILEIRI

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

Nuori tanssija käsi ylhäällä, teksti DÄÄNS.
"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "

DÄÄNS -tanssileiri 24.-26.9.2021 Tampereella

Pian pääsee taas tanssimaan! Tuttuun tyyli leiri järjestetään Tanssimanian kanssa kimpassa ja leiriläiset pääsevät nauttimaan niin leirin kuin Tanssimanian tunnelmista. Tänä vuonna leirillä pääkouluttajina toimivat Elssa Antikainen ja Heidi Kultanen.  Tänä vuonna leiriläinen pääsee itse valitsemaan leirilleen sopivat palikat. Niin haasteita kuin erilaisia makupaloja kaipaaville löytyy omanlaista ohjelmaa:

Perjantaina ja sunnuntaina tanssitaan koko porukan voimin Elssan ja Heidin johdolla. Lauantaina on valinnaisia pajoja, joista osallistujat voivat valita mieleisensä. Valinnaisista pajoista suosituimmat toteutuvat. Leiriläinen voi valita joko koko lauantain kestävän Elssan koreografiapajan tai kaksi lyhyempää pajaa. Koreografiapajaa suositellaan vanhimmille DÄÄNS-leirin osallistujille (n. 15-17-vuotiaille), joilla on jo pidempi kokemus kansantanssin parissa. Lyhyemmissä pajoissa tarjolla erilaisia tanssilajeja ja teemoja kuten kansantanssia kartsuten, broadway-tanssia, swingtansseja ja ilmaisutaitoaLeiri huipentuu koko porukan ja koreografiapajan osallistujien esityksiin Tanssimania-tapahtumassa.  

Leiripaketin hinta on 85 € / osallistuja (myös huoltajat). Paketti sisältää leiriohjelman, majoituksen (pe-su), ruokailut (pe ja la päivällinen, la ja su aamupala ja lounas). Leiripakettiin sisältyy lisäksi vapaa pääsy Tanssimanian Pakkahuoneella järjestettäviin konsertteihin.

Ennakkoilmoittautuminen leirille on päättynyt. Mikäli olet vielä kiinnostunut tulemaan mukaan, ole yhteydessä elokuun alussa Tanssin palvelutuottaja Paula Kettuun, paula.kettu@nuorisoseurat.fi / 044 744 3939.

Koronatilanteen kehittymistä seurataan ja huomioidaan DÄÄNS-leirin suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Iso joukko iloisia nuoria tanssijoita kädet avoimena.

Kuva: Riia Niemelä DÄÄNS 2018