DÄÄNS-TANSSILEIRI

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "

Seuraava Dääns -tanssileiri 28.-30.9.2018 Joensuussa

DÄÄNS vaihtaa farkut verkkarihousuun ja asettuu 28.-30.9.2018 Joensuuhun, Pohjois-Karjalaan! Leirillä luvassa muun muassa karjalaista kipinöintiä, rouheaa kansanomaista menoa ja nykytanssista nautiskelua. Tänä vuonna leirillä tanssinopettajina ovat Pohjois-Karjalan oma Tiina Lindblad, muun muassa Hämystä tutut Riina Hosio ja Elias Martikainen ja lukuisten tanssilajien taitaja Anna Kiuru-Koski.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnnuntaina n. klo 14.30. Tarkempi ohjelma välitetään osallistujille.

Osallistumismaksu DÄÄNS-leirille on yhteensä 80 euroa/ henkilö (myös huoltajat), joka sisältää opetuksen, koulumajoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen DÄÄNS -leirille alkaa maanantaina 4.6. ja päättyy torstaina 21.6. Sen jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella elokuussa. Tässä vaiheessa ilmoitetaan osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Myös huoltajien määrä tulee ilmoittaa. Jokaisella ryhmällä tulee olla vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, joka yöpyy yhdessä ryhmän kanssa. Leiriläisten tarkemmat tiedot toimitetaan elokuussa. Osallistumismaksu (80 €/hlö) laskutetaan elokuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Leiripaikkoja DÄÄNS -leirille on 150 ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella.

Helsingin suunnasta paikalle pääsee junalla. Lisäksi DÄÄNS -leiriläiset voivat tarvittaessa hyödyntää Nuorisoseura-kokousta varten järjestettäviä kuljetuksia, jotka kulkevat reiteillä:

  • Oulu-Iisalmi-Kuopio-Joensuu
  • Seinäjoki-Alavus- Ähtäri-Saarijärvi-Suonenjoki-Joensuu
  • Turku-Tampere-Jyväskylä-Pieksämäki-Varkaus-Joensuu

Lisätietoa kuljetuksista löydät täältä.