Mikä DÄÄNS-TANSSILEIRI?

Nuoret 12 - 17 -vuotiaat kansantanssin harrastajat kokoontuvat yhteen Dääns- tanssileirillä syksyisin. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

Nuori tanssija käsi ylhäällä, teksti DÄÄNS.

DÄÄNS 2022

Vuoden 2022 DÄÄNS-leiri järjestetään Turussa 16.-18.9.2022. Kouluttajina toimivat

  • Silja Saarinen
  • Paula Kettu
  • Heidi Palmu

Leiri järjestetään Turun keskustan läheisyydessä. Leiri alkaa perjantaina 16.9. klo 17 ja päättyy sunnuntaina 18.9. iltapäivällä noin klo 15. Nämä aikataulut tarkentuvat vielä myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on jaettu kahteen osaan, ryhmäilmoittautumiseen ja henkilöilmoittautumiseen. Ryhmän ohjaaja tai muu vetäjä täyttää ensin ryhmäilmoittautumisen, jossa kysytään arviota ryhmän mukana osallistuvien leiriläisten lukumäärästä. Tämä luku ei ole vielä sitova. Ryhmäilmoittautumisen myötä lomakkeen täyttäjä saa linkin, jonka voi lähettää osallistujille, jotka voivat sitten kaikki itse täyttää oman henkilökohtaisen henkilöilmoittautumisensa. Henkilöilmoittautuminen on sitova. Molemmat ilmoittautumiset päättyy 21.8.2022.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Hinta

Leirin hinta tarkentuu myöhemmin. Tieto hinnasta lähetetään kaikille ryhmäilmoittautumisen tehneille heti sen vahvistuttua. 

"Tällä leirillä tanssin riemu nousee kattoon asti! "
Iso joukko iloisia nuoria tanssijoita kädet avoimena.

Kuva: Riia Niemelä DÄÄNS 2018