TANSSIMYLLY 12.-14.4.2019

Suomen Nuorisoseurat järjestää kahden vuoden välein yli 15-vuotiaiden kansantanssiryhmien katselmustapahtuman Tanssimyllyn. Tapahtuma toimii foorumina kansantanssia harrastavien ryhmien kohtaamiselle, yhdessä tekemiselle ja yhdessä oppimiselle. Seuraava Tanssimylly järjestetään 12.-14.4.2019 Sorin Sirkuksella Tampereella. 

Tavoitteena on kansantanssin harrastajien tukeminen sekä ryhmien kartoittaminen kansallisiin ja kansainvälisiin edustustehtäviin. Osallistuvat ryhmät saavat arvioinnin omasta osaamisestaan ja tulevat nimetyksi mestaruussarjaan, valioplussarjaan, valiosarjaan, taitoplussarjaan, taitosarjaan tai perussarjaan neljässä eri ikäsarjassa: 15-20-vuotiaat, yleinen sarja, yli 35-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat.

Ryhmien ilmoittautuminen Tanssimyllyyn 

Ryhmien ilmoittautuminen Tanssimyllyyn tapahtuu 12.11.-14.12.2018 välisenä aikana. Tässä vaiheessa ilmoitetaan ryhmän yleiset tiedot, sarja ja arvio osallistujien määrästä. Tarkemmat tiedot osallistujista ja esityksestä kerätään vuoden 2019 alussa. Katselmusmaksu on 290 € / ryhmä. Ruokailujen, majoituksen ja henkilökohtaisten osallistujapassien hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Katselmuksen säännöt, kriteerit, raatilaiset ja sarjat Lue lisää...