TANSSIMYLLY 12.-14.4.2019

Suomen Nuorisoseurat järjestää kahden vuoden välein yli 15-vuotiaiden kansantanssiryhmien katselmustapahtuman Tanssimyllyn. Tapahtuma toimii foorumina kansantanssia harrastavien ryhmien kohtaamiselle, yhdessä tekemiselle ja yhdessä oppimiselle. Seuraava Tanssimylly järjestetään 12.-14.4.2019 Sorin Sirkuksella Tampereella. Katselmuskonsertit ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia. Katso lippujen hinnat ja tilaa lippusi ennakkoon YLEISÖLLE -infolaatikosta. 

Tavoitteena on kansantanssin harrastajien tukeminen sekä ryhmien kartoittaminen kansallisiin ja kansainvälisiin edustustehtäviin. Osallistuvat ryhmät saavat arvioinnin omasta osaamisestaan ja tulevat nimetyksi mestaruussarjaan, valioplussarjaan, valiosarjaan, taitoplussarjaan, taitosarjaan tai perussarjaan neljässä eri ikäsarjassa: 15-20-vuotiaat, yleinen sarja, yli 35-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat.

Ryhmien ilmoittautuminen Tanssimyllyyn 

Ryhmien ilmoittautuminen Tanssimyllyyn on päättynyt. Tarkemmat tiedot osallistujista ja esityksestä kerätään vuoden 2019 alussa. Ruokailujen, majoituksen ja henkilökohtaisten osallistujapassien hinnat löydät OSALLISTUJALLE -infolaatikosta.

Katso Tanssimyllyn konserttiaikataulu ja esiintyjät. Lue lisää...

Tietoa majoituksesta, osallistujapasseista ja ruokailuista. Lue lisää...

Yleisölippujen myynti alkaa 4.3.  Lue lisää...

Katselmuksen säännöt, kriteerit, raatilaiset ja sarjat Lue lisää...