Iloisia lapsia feresit päällä ja letit liehuen tanssimassa kansantanssia.

Monotokka Tanssirallissa 2018, Kuva Jukka Heinämäki

TANSSIRALLI 

Lasten ja nuorten kansantanssiryhmien katselmus

Suomen Nuorisoseurat järjestää joka toinen vuosi valtakunnallisen katselmuksen lasten kansantanssiryhmille. Tanssirallin tarkoituksena on aktivoida ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa. Lisäksi tavoitteena on tanssi- ja esiintymistaitojen kehittäminen arviointiraadin antaman palautteen pohjalta. Palautteen avulla tuetaan myös ohjaajan ohjaus- ja kasvatustyötä. Tanssiralliin osallistuminen on parhaimmillaan ryhmän yhteinen kasvuprosessi, joka kestää Tanssirallista toiseen.

Piirretty iloinen tanssipari.

TANSSIRALLI 2020

Aikataulu

Tanssiralli 2020 toteutetaan osana SottiisiMoves -tapahtumaa 11.-14.6.2020 Tampereella.

Tanssiralli-konsertit 

Tanssirallissa saat nauttia hienoista esityksistä ja kannustaa taitavia nuoria kansantanssin harrastajia! Tanssiralli -konserttien aikataulu julkaistaan kevään 2020 aikana.

Ilmoittautuminen

 ilmoittautuminen Tanssiralliin ​alkaa vuoden 2020 alussa. ​

arviointi

​Arvioinnista vastaa asiantunteva raati, johon kuulu kaksi tanssin ja yksi musiikin ammattilainen, sekä sihteeri. Arviointityö pohjautuu Tanssirallin sääntöihin ja arviointikriteereihin, sekä ryhmien itse asettamiin tavoitteisiin. Lisäksi tapahtumissa toteutetaan vertaisarviointia, jossa ryhmät antavat toinen toisilleen palautetta. Tutustu arvioinnin materiaaleihin alla:

Materiaalit