TANSSIRALLI 

Lasten ja nuorten kansantanssiryhmien katselmus

Suomen Nuorisoseurat järjestää joka toinen vuosi valtakunnallisen katselmuksen lasten kansantanssiryhmille. Tanssirallin tarkoituksena on aktivoida ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa. Lisäksi tavoitteena on tanssi- ja esiintymistaitojen kehittäminen arviointiraadin antaman palautteen pohjalta. Palautteen avulla tuetaan myös ohjaajan ohjaus- ja kasvatustyötä. Tanssiralliin osallistuminen on parhaimmillaan ryhmän yhteinen kasvuprosessi, joka kestää Tanssirallista toiseen.

Piirretty iloinen tanssipari.

TANSSIRALLI 2024

Vuoden 2024 Tanssiralli-katselmus järjestetään osana Pispalan Sottiisi-tapahtumaa Tampereella 12.-16.6.2024. Lisätietoja Pispalan Sottiisista löydät tapahtuman kotisivuilta. 

Edelliseen katselmukseen tulee näin vain yhden vuoden väli mutta ryhmät voivat osallistua vaikka edellisessä Tanssirallissa olleella ohjelmistolla, jos uuden ohjelman harjoituttaminen tuntuu tulevan nopealla aikataululla. Tällä halutaan tarjota mahdollisuus osallistua myös niille ryhmille, jotka eivät vuonna 2023 osallistuneet ja koronapandemian aiheuttama tauko katselmuksista on venynyt jo pitkäksi. 

Ilmoittautuminen katselmukseen

Ilmoittautuminen vuoden 2024 Tanssiralli-katsemukseen on päättynyt 14.2.2024.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 270 €/ryhmä. Muille, kuin Nuorisoseurojen jäsenryhmille hinta on 320€/ryhmä.

HUOM! Osallistuminen Tanssirallikatselmukseen edellyttää ryhmältä Pispalan Sottiisin osallistumispassien tilaamista. Osallistumispassien hinnat on julkaistu Sottiisin kotisivuilla.

Ryhmäilmoittautumisen voi perua kuluitta maaliskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen vain perustelluista syistä.

Arviointi

Arvioinnista vastaa asiantunteva raati sekä sihteeri. Arviointityö pohjautuu Tanssirallin sääntöihin ja arviointikriteereihin, sekä ryhmien itse asettamiin tavoitteisiin. Lisäksi tapahtumissa voidaan toteuttaa vertaisarviointia, jossa ryhmät antavat toinen toisilleen palautetta.

Tutustu arvioinnin materiaaleihin alla
Tanssirallin raati

Tänä vuonna Tanssirallin kaksi raatia muodostavat:

Hanna Poikela (tanssinopettaja, AMK) 
Jukka Saari (tanssinopettaja) 
sihteerinä Nelli Terävä (tanssinopettaja, AMK) 

Timo Filip Salonen (tanssinopettaja, AMK) ja tanssitaiteilija) 
Siina Toimela (tanssinopettaja, AMK ja musiikkipedagogi, AMK) 
sihteerinä Emma Kantelinen (tanssinopettaja, AMK)