TANSSIRALLI 

Lasten ja nuorten kansantanssiryhmien katselmus

Suomen Nuorisoseurat järjestää joka toinen vuosi valtakunnallisen katselmuksen lasten kansantanssiryhmille. Tanssirallin tarkoituksena on aktivoida ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa. Lisäksi tavoitteena on tanssi- ja esiintymistaitojen kehittäminen arviointiraadin antaman palautteen pohjalta. Palautteen avulla tuetaan myös ohjaajan ohjaus- ja kasvatustyötä. Tanssiralliin osallistuminen on parhaimmillaan ryhmän yhteinen kasvuprosessi, joka kestää Tanssirallista toiseen.

Piirretty iloinen tanssipari.

TANSSIRALLI 2021

Aikataulu

Tanssiralli 2021 on suunniteltu toteutettavaksi kalenat -tapahtuman yhteydessä 10.-13.6. Lappeenrannassa. Katselmus järjestetään poikkeuksellisesti parittomana vuotena, koska vuoden 2020 katselmus jouduttiin koronan vuoksi toteuttamaan videokatselmuksena. Katselmuksesta tulossa lisää tietoa helmikuussa 2021.

arviointi

Arvioinnista vastaa asiantunteva raati, johon kuulu kaksi tanssin ja yksi musiikin ammattilainen, sekä sihteeri. Arviointityö pohjautuu Tanssirallin sääntöihin ja arviointikriteereihin, sekä ryhmien itse asettamiin tavoitteisiin. Lisäksi tapahtumissa voidaan toteuttaa vertaisarviointia, jossa ryhmät antavat toinen toisilleen palautetta. 

Lue Tanssiralli 2020 tulokset ja yleispalaute: www.nuorisoseurat.fi/tanssiralli-2020-tulokset (avautuu uuteen ikkunaan). 

Tutustu arvioinnin materiaaleihin alla:

Materiaalit