Mikä tuo nuorisoseuralaiset yhteen? Tervetuloa keskustelutilaisuuteen 4.10.

Mitkä asiat lisäävät yhteenkuuluvuutta yhteisöissämme? Mikä pitää yllä turvallisuutta ja hyvinvointia nuorisoseuratoiminnassa ja tapahtumissamme? 

Nuorisoseurakokouksen yhteydessä järjestetään perjantaina 4.10. klo 15-17 Kansallinen dialogi, jossa keskustellaan siitä, mikä tuo eri puolella Suomea toimivat nuorisoseuralaiset yhteen. Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen voi osallistua joko Allianssi-talolla (Asemapäällikönkatu 1, Helsinki) tai etänä striimin välityksellä: https://rebrand.ly/mika-tuo-yhteen  

Kansallinen dialogi lisää ymmärrystä

Kansalliset dialogit ovat sarja avoimia keskustelutilaisuuksia, jotka tarjoavat uudenlaisen keinon yhteiskunnalliseen vuoropuheluun. Keskusteluiden tarkoituksena on saada tietoa osallistujien kokemuksista ja sitä kautta ymmärrystä ja ajankohtaista tietoa erilaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä, haasteista ja mahdollisuuksista.

Syksyn Kansallisten dialogien teemana on ”Mikä tuo meidät yhteen?”. Tavoitteena on ymmärtää paremmin Suomessa asuvien ihmisten moninaisia kokemuksia siitä, mikä tuo meitä yhteen. Hyvin toimiva yhteiskunta tarvitsee ihmisiä yhdistäviä sidoksia, jotta kaikille löytyy paikkansa ja voimme ratkoa yhteisiä ongelmiamme. 

Kaikista käydyistä keskusteluista tehdään yhteenveto, joka julkaistaan keskustelukierroksen jälkeen. Kerätty tieto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi, ja se toimitetaan valtion ja kuntien käyttöön.

Lue lisää Kansallisista dialogeista