Improliigat tulevat Saimaalle ja Keski-Suomeen – ilmoita teatteriryhmäsi mukaan nyt!

Improvisaatio on teatterin kuningaslaji ja Nuorisoseurojen toteuttamia Improliigoja kisataan taas syksyllä 2017. Improliigat tarjoavat mahdollisuuden hauskaan harrastukseen, hulvattomaan heittäytymiseen ja improvisaatiossa kehittymiseen. Tärkeintä ei voitto, ei edes ylivoimainen voitto, vaan kohtaaminen, heittäytyminen ja itsensä ylittäminen. Jokainen osaa improvisoida!

Improliiga Keski-Suomessa

Suurta suosiota nauttinut Keski-Suomen improliiga tulee taas! Nyt on aika kerätä kasaan oma joukkue ja ilmoittautua mukaan ensi talven hauskimpaan turneeseen. Talven mittaan eniten pisteitä keränneet joukkueet nähdään finaalissa, jossa ratkotaan Keski-Suomen vuoden 2018 impromestari. Joukkueiden ilmoittautumiset 15.8. mennessä sähköpostilla osoitteesseen keski-suomi@nuorisoseurat.fi. Lisätietoja Keski-Suomen Nuorisoseurojen sivuilta.

Improliiga Saimaalla

Kerää vähintään kolmen hengen joukkue, jolla on heittäytymishalua ja rohkeutta ylittää itsensä! Liiga pärähtää käyntiin, kun tarpeeksi monta ryhmää ilmoittautuu mukaan. Liigasta kiinnostuneet ryhmät voivat olla yhteydessä Minna Pasiin, 040 566 0288 tai minna.pasi@nuorisoseurat.fi (lomalla 14.8. asti) 25.8. mennessä. Liigan aloituspäivä järjestetään Lappeenrannassa su 27.8. klo 14 – 16. Alustavaksi kokoontumispaikaksi on sovittu Taidekoulu Estradi.