Kansantanssin ohjaajakoulutukseen vielä vapaita paikkoja, ilmoittaudu 17.11. mennessä

Kansantanssin ohjaajakoulutuksen perusopinnot alkavat jälleen 2.-3.12.2017. Kolmiosaisesta koulutuksesta saa hyvät valmiudet kansantanssin ohjaamiseen harrastusryhmissä. Koulutus järjestetään kerran vuodessa, joten jos haluatte saada uusia koulutettuja ohjaajia alueellenne, tähän kannattaa tarttua nyt. Kouluttajina ovat tanssinopettajat (amk) Susanna Kivinen ja Lotta Terävä ja koulutuksen hinta on 100 € / koulutusviikonloppu. Koulutus järjestetään Lahdessa kolmena viikonloppuna:

  1. osa 2.-3.12.2017 Kansantanssin opettamisen perusteet, 1 op
  2. osa 20.-21.1.2018 Kansantanssin tekniikka ja musiikki, 1 op
  3. osa 3.-4.2.2018 Kansantanssin opettaminen ja kehonhuolto, 1 op
ILMOITTAUDU NYT!

Koulutus perehdyttää suomalaisen kansantanssin tekniikkaan ja sen opettamiseen, suomalaiseen kansanperinteeseen, ryhmän toimintaan ja sen ohjaamiseen sekä harrastustoiminnassa kasvattajana toimimiseen. Koulutuksesta saa myös valmiuksia kansantanssialan ammatilliseen koulutukseen hakeutumiselle.

Koulutus järjestetään niin, että siihen voi osallistua osasuoritus kerrallaan sitoutumatta koko kokonaisuuden suorittajaksi. Perusopinnot (kolme viikonloppua) tulee kuitenkin suorittaa yhtenäisenä kokonaisuutena. Koulutus koostuu perusopinnoista (3 op) ja valinnaisista lisäopinnoista. Yksi opintopiste sisältää 27 tuntia opiskelua, joista vähintään 20 on lähiopetusta.

Jokaisesta suoritetusta valinnaisesta lisäopinnosta saa kurssitodistuksen. Perusopinnoista valmistutaan kansantanssin ohjaajaksi ja siitä saa todistuksen vain käymällä kaikki kolme osaa yhtenä kokonaisuutena.

Lisätietoja: Riia Niemelä, +358 44 7443939, riia.niemela@nuorisoseurat.fi