SottiisiMoves 2020 -tapahtuman valmistelut jatkuvat suunnitellusti

​​Tampereella 10.-14.6.2020 järjestettäväksi suunnitellun SottiisiMoves 2020 -tapahtuman valmistelut jatkuvat ennakkosuunnitelmien mukaisestiTapahtumaan odotetaan yli 2000 tanssin ja musiikin harrastajaaValtioneuvoston suosittama yli 500 osallistujan yleisötapahtumia koskeva järjestämisrajoitus on tämänhetkisen tiedon mukaan voimassa toukokuun loppuun.  

SottiisiMoves 2020 -tapahtuman järjestämisessä noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, osallistumismaksuja ei laskuteta tai ne palautetaan osallistujille. Tapahtumaan ilmoittaudutaan aiemmin ilmoitetun mukaisesti 15.4. mennessä, jolloin viimeistään tehdään myös päätös tapahtuman järjestämisestä. 

Talven aikana on järjestetty eri puolilla maata alueellisia Moveskatselmuksia, joista on valittu nuorten tanssiryhmiä osallistumaan valtakunnalliseen SottiisiMovesissa toteutettavaan katselmukseen. Suomen Nuorisoseurat peruuttaa loppukevääksi suunnitellut omalla järjestelyvastuullaan olevat Moves-aluetapahtumat sekä suosittaa myös muiden järjestäjien vastuulla olevien aluetapahtumien peruuttamista.  

SottiisiMoves 2020 on Suomen Nuorisoseurojen järjestämä tanssin ja musiikin tapahtuma, jossa Pispalan Sottiisi ja Nuori Kulttuuri toiminta juhlistavat 50-vuotista taivaltaan. 

Lisätietoja: 

Suomen Nuorisoseurat toimialajohtaja
Jukka Heinämäki
p
uh. 050 526  8957
jukka.heinamaki@nuorisoseurat.fi