Kulttuurisen nuorisotyön tunnustus nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:lle

Suomen Nuorisoseurat on myöntänyt tämän vuoden kulttuurisen nuorisotyön tunnustuspalkinnon tamperelaiselle nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:lle. Palkinto jaettiin Nuori Kulttuuri On Air livelähetyksessä Äänekoskella.

Palkinnon perusteluissa Suomen Nuorisoseurojen hallitus kiittää monitoimitaloa esimerkillisenä kulttuurisen nuorisotyön toimijana. Saman katon alle on kokoontunut teatteri, tanssi, media, kuvataide, käsityöt sekä moni muu kulttuurisen nuorisotyön muoto. 

Keskelle Tampereen kaupunkia on muodostunut matalan kynnyksen keskus, josta moni nuori on löytänyt uusia tapoja itsensä toteuttamiseen. 

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n henkilöstön henki on lämmin ja nuoria kunnioittavasti kuunteleva. Monitoimitalo on tehnyt vuosien saatossa myös esimerkillistä yhteistyötä monien toimijoiden kanssa toimien useasti mm. Nuori Kulttuuri -tapahtumien näyttämönä.

Palkinnon vastaanotti Tampereen kaupungin nuorisopalvelupäällikkö Päivi Niskanen ja sen jakoivat Suomen Nuorisoseurojen hallituksen puheenjohtaja Elina Wecstöm sekä viime vuonna tunnustuksen saanut teatteritaiteen tohtori Satu Olkkonen.

Suomen Nuorisoseurat myöntää Kulttuurisen nuorisotyön palkinnon vuosittain. Palkinto voidaan myöntää mille tahansa kulttuurisen nuorisotyön toimijalle, ilmiölle tai tapahtumalle. Palkinto perustettiin Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonna. Palkinnon arvo on 2000 euroa.