Nuori Kulttuuri Talks tuo nuoret ja päättäjät yhteen

Tervetuloa seuraamaan nuorten järjestämää paneelikeskustelua, jossa päättäjät ja nuoret harrastajat pohtivat kulttuuriharrastamisen merkitystä!

Osana Pispalan Sottiisia järjestetään perjantaina 14.6. klo 15-16 Laikunlavalla Nuori Kulttuuri Talks, jossa syvennytään kulttuuri- ja taideharrastusten hyvinvointivaikutuksiin, harrastamisen tulevaisuuteen sekä nuorten mahdollisuuksiin.

Keskustelijoina ovat tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, Tampereen kaupunginvaltuutettu ja valtion nuorisoneuvoston puheenjohtaja Ida Leino, valtion esittävien taiteiden toimikunnan puheenjohtaja Petri Kauppinen, Tampereen kulttuurijohtaja Sampo Terho sekä nuoria taiteen ja kulttuurin harrastajia.

Tilaisuuden fasilitoivat Suomen Nuorisoseurojen Nuoret Vaikuttajat Elsa Weckström ja Sandra Strömberg.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Suomen Nuorisoseurat ja Kokoomuksen puoluekokous. Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.

Nuori Kulttuuri Talks on nuorten vaikuttamisen väline heitä puhututtaviin taide- ja kulttuuriharrastamisen asioihin. Nuoret suunnittelevat, fasilitoivat ja puhuvat yhdessä päättäjien, taiteen ja nuorisotyön ammattilaisten, median edustajien sekä harrastajien kanssa kulttuuri- ja taideharrastamiseen liittyvistä teemoista.