Nuorisoseurojen muistilista vuodenvaihteeseen

Vuosi kääntyy lopuilleen ja nuorisoseurojen syyskokoukset on pidetty. Tässä muutamia asioita, jotka tulisi tehdä vuodenvaihteessa:

  1. Muuttuneet toimihenkilöt on ilmoitettava nuorisoseurarekisteriin (https://nuorisoseurarekisteri.fi). Jos seuralla ei ole tunnuksia rekisteriin, voi tunnukset tilata keskusseurasta tai aluetoimistosta tai liiton toimistolta (hannu.ala-sankola@nuorisoseurat.fi)
  2. Jos yhdistyksen nimenkirjoittajat muuttuvat, pitää asiasta tehdä muutosilmoitus yhdistysrekisteriin. Ohjeet, lomakkeet ja sähköisen ilmoittamisen linkit löytyvät osoitteesta www.prh.fi.
  3. Toimintatietojen kokoaminen ja ilmoittaminen hoidetaan myös nuorisoseurarekisterin kautta. Toimintailmoituslomake löytyy seuran perusnäyttösivun alaosasta. Toimintailmoitukset tulee jättää rekisteriin 15.2.2019 mennessä.
  4. Muistakaa pitää myös seuran jäsenluettelo ajan tasalla nuorisoseurarekisterissä. Nuorisoseuralehti toimitetaan rekisterin perusteella kaikkiin nuorisoseuratalouksiin ja toimintailmoituksen jäsentiedotkin tulevat automaattisesti jäsenluettelon perusteella yhdellä napin painaluksella, jos tiedot ovat rekisterissä.
  5. Kansallinen tulorekisteri otetaan Suomessa käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteri koskee myös kaikkia yhdistyksiä, jotka maksavat palkkoja tai verovapaita kustannusten korvauksia kuten matkakorvauksia tai päivärahoja. Lue tarkemmin https://www.vero.fi/tulorekisteri/

Toivotamme kaikille nuorisoseuralaisille tekemisen riemua vuodelle 2019!