NUORISOSEURAVIIKKO 

Nuorisoseurojen yhteinen juhlaviikko maaliskuussa

Nuorisoseuraviikko on seurojen yhteinen juhlaviikko, jolloin riemuitaan nuorisoseuralaisuudesta ja kutsutaan myös muut tutustumaan toimintaan. Viikon tavoitteena on lisätä nuorisoseurojen näkyvyyttä ja esitellä moninaista toimintaamme. 

Nuorisoseuraviikko huipentuu Nuoriseurapäivään, jossa palkitaan Vuoden nuorisoseura, Vuoden nuorisoseuralainen ja Vuoden nuori nuorisoseuralainen. Juhlaa vietetään aina edellisvuoden Vuoden Nuorisoseuralla. 

Nuorisoseuraviikko 2024

Vuonna 2024 Nuorisoseuraviikkoa vietetään 18.-24.3. Nuorisoseurapäivän juhla järjestetään lauantaina 23.3. Mallusjoen Nuorisoseuralla, joka palkittiin Vuoden 2023 Nuorisoseuraksi

Nuorisoseurapäivää vietetään perinteisesti Marian ilmestyspäivänä, joka osuu tänä vuonna sunnuntaille 17.3. 

Kuvassa ihmisiä tanssimassa.

OSALLISTU JUHLINTAAN

Nuorisoseuraviikkoa voi viettää monin eri tavoin. Osallistu tapahtumiin, jaa yhteisiä somemateriaaleja tai järjestä oma tempauksesi! Alta löydät vinkkejä viikon juhlistamiseen.

Tule tapahtumiin

Helpoin tapa osallistua Nuorisoseuraviikkoon on lähteä paikallisen seuran tapahtumaan! Viikon aikana nuorisoseurat ympäri Suomen järjestävät tapahtumia ja tempauksia, joista tiedotetaan tällä sivulle, tapahtumakalenterissa sekä somessa.  Viikon lopuksi vietetään kaikille avointa Nuorisoseurapäivän juhlaa, jossa on tiedossa palkintohumua ja yhteisöllistä nuorisoseuratunnelmaa. 

Järjestä tapahtuma

Nuorisoseuraviikkoa voi viettää monin eri tavoin. Järjestäisikö teidän seuranne kenties avoimet ovet seurantalolla, harrastusryhmän kokeilukerran, konsertin, kevättanssit tai alueen yhteiset kakkukahvit? Ilmoita tapahtumasi meille, niin kerromme siitä eteenpäin!

Jaa nuorisoseuralaisuuden iloa somessa

Nuorisoseuraviikkoa juhlistetaan myös sosiaalisessa mediassa. Iloitse nuorisoseuralaisuudesta, jaa muistoja, riko ennakkoluuloja tai esittele seuranne toimintaa - tapoja on monia! Voit myös jakaa Nuorisoseurojen @nuorisoseurat-kanaville ilmestyvää materiaalia eteenpäin sellaisenaan. 

Yhteiset somemateriaalit julkaistaan helmi-maaliskuussa 2024 ja ne ovat kaikkien käytettävissä. 

Kuvassa ihmisiä tanssimassa.

Nuorisoseuraviikko juhlistaa moninaista ja eläväistä nuorisoseuratoimintaa

Ensi viikolla eli 20.–26.3. vietetään Nuorisoseuraviikkoa. Viikon jokaisena päivänä nostetaan sosiaalisessa mediassa Lue lisää