Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaari saa jatkoa

Toteutimme keväällä ensimmäistä kertaa valtakunnallisen verkkomuotoisen perehdytyskoulutuksen uusille nuorisoseuralaille. Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaarin ensimmäisessä osassa käsittelimme yhdistystoimintaa, nuorisoseurajärjestöä ja vapaaehtoistoimintaa. Webinaarin toisessa osassa paneuduimme puolestaan yhdistyksen talouteen ja varainhankintaan sekä verotukseen.

Webinaarien materiaalit (tallenteet ja diat) löydät Nuorisoseurojen uudesta materiaalipankista:
materiaalipankki.nuorisoseurat.fi

Webinaarista saamamme palautteen perusteella toteutamme kaksi jatko-osaa, joissa käsitellään nuorisoseurojen viestintää sekä työnantajana toimimista. Tervetuloa mukaan!

 

Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaari osa III Viestinnän palvelulupaus
ke 12.6.2019 klo 18-20
Skype for Business

Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaarin kolmannessa osassa sukellamme viestinnän toteuttamiseen ja siihen, mistä nuorisoseura saa tukea omaan viestintäänsä.

Webinaari on suunnattu kaikille nuorisoseuralaisille ympäri Suomea ja se on maksuton. Webinaarin vetäjinä toimivat tiedottaja Maarit Saarelainen yhdessä vs. toimialajohtaja Henna Liirin kanssa.

ILMOITTAUDU MUKAAN 10.6. MENNESSÄ JA SAAT OSALLISTUMISLINKIN SÄHKÖPOSTIISI >>

 

Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaari osa IV Työnantajana toimiminen
ke 21.8.2019 klo 18-20
Skype for Business

Tervetuloa Nuorisoseuraan -webinaarin neljännessä osassa käymme läpi Työnantajan oppaan nuorisoseuroille. Luvassa on tiivis tietopaketti niille seuroille, jotka toimivat työnantajina tai suunnittelevat työllistävänsä tulevaisuudessa.

Webinaari on suunnattu kaikille nuorisoseuralaisille ympäri Suomea ja se on maksuton. Webinaarin vetäjinä toimii Keski-Suomen Leipää ja Kulttuuria -projektin työhön valmentaja Riikka Järvinen.

ILMOITTAUDU MUKAAN 19.8. MENNESSÄ JA SAAT OSALLISTUMISLINKIN SÄHKÖPOSTIISI >>

 

Lisätietoja
Henna Liiri
044 207 3072 / henna.liiri@nuorisoseurat.fi