Uusia nuortennäytelmiä tarjolla

Suomen Nuorisoseurat on julkaissut kirjan, joka sisältää uusia nuorten kirjoittamia näytelmiä. Kirja on nyt saatavilla.

Suomen Nuorisoseurat järjesti vuosina 2015-2016 WhatsUpp?- nuorten näytelmäkirjoituskilpailun. Kilpailun aiheena oli kohtaaminen, ja sillä haettiin uusia alle 29 -vuotiaiden nuorten kirjoittamia tekstejä. Kilpailuun tuli määräaikaan mennessä viisitoista tekstiä, joista kuusi parasta pääsi hiontavaiheeseen. Hiontavaiheessa nuorisoseurojen teatteriagentit antoivat kirjoittajille palautetta teksteistä, jotta he pääsisivät kehittämään näitä edelleen. Nyt valmiit näytelmät on kasattu yksiin kansiin.

WhatsUpp?- nuorten näytelmäkirjoituskilpailun näytelmät ovat nyt vapaasti käytettävissä kaikille nuorisoseurojen jäsenteattereille sekä oppilaitoksille. Näytelmiä voi tehdä ilman tekijänoikeuskorvauksia vuoden 2017 loppuun saakka, jonka jälkeen näytelmät avautuvat kaikille teattereille ja näytelmien oikeudet palautuvat kirjoittajille.

Kuusi mielenkiintoista ja ravistelevaa näytelmää sisältävää kirjaa voi tilata puodista. Kirjan hinta on kaksikymmentä euroa.

Lisätietoja antaa Pasi Saarinen 0504080366.

Kuvassa neljä kuudesta näytelmäkirjoituskilpailun kirjaan päätyneestä nuoresta kirjailijasta. Tuomas Kauppinen, Lari Lauanne, EMily Fallfast ja Katri Aholainen

Kuvassa neljä kuudesta näytelmäkirjoituskilpailun kirjaan päätyneestä nuoresta kirjailijasta: Tuomas Kauppinen, Lari Lauanne, Emily Fallfast ja Katri Aholainen