Haluatko teatteriagentiksi?

Suomen nuorisoseurojen teatterin osaamiskeskuksen teatteriagenttiverkosto hakee uusia jäseniä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 19.12.2016 mennessä.

Teatteriagentit ovat nuorisoseurojen teatterin asiantuntijaverkosto. Verkostoon voi hakea harrastajateatterikentällä toimivat henkilöt, joilla on kokemusta harrastajaryhmien ohjaamisesta ja kehittämisestä. Erityisesti nuorisoteatteritoiminnan tunteminen lasketaan eduksi.

Teatteriagentit toimivat harrastajateatteritoiminnan kehittämisen iskujoukkona. Agentit ovat muun muassa tuottamassa Teatterilaiva -tapahtumaa  ja tuomassa kentän ääntä kuuluviin koulutusten parantamiseksi. Keskeinen osa toimintaa on myös harrastajateatteritoiminnan sisältöjen kehittäminen. Teatteriagenteilla oli esimerkiksi merkittävä rooli vuosina 2015-2106 järjestetyssä nuorten näytelmäkirjoituskilpailussa, jonka tuotos WhatsUpp?  on juuri ilmestynyt.

teatteriagentti-hahmo

Teatteriagentit toimivat nuorisoseurojen teatterin osaamiskeskuksen osana. Osaamiskeskuksen tehtävänä on tukea ja kehittää harrastajateatteritoimintaa erityisesti nuorisoseurojen jäsenteattereissa. Teatteriagenttina pääset verkostoitumaan muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, jakamaan ja saamaan innostusta omaan toimintaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 19.12. mennessä osoitteeseen pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi. Hakemuksessa voit esitellä itseäsi, kokemustasi harrastajateatteritoiminnasta ja kiinnostuksenkohteistasi.

 

Lisätietoja,

henkilosto-pasi-saarinen-kulttuurisen-nuorisotyon-koordinaattori-nuorisoseurat

Pasi Saarinen

0504080366