Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke on nuorisoseurojen hanke, joka työllistää palkkatuella ja tarjoaa työkokeilupaikkoja järjestökentälle. Mukana olevia työntekijöitä ja työnantajia tuetaan mm. koulutusten, henkilökohtaisen ohjauksen sekä yhteisöllisten toimintojen ja menetelmien kautta. Tällä tavoin osallistutaan yhteiskunnallisiin työllistämistalkoisiin ja tuodaan nuorisoseuroille ja muille yhdistyksille lisäresursseja.

Tuemme nuorisoseuroja ja muita työnantajia uuden toiminnan kehittämisessä ja luomisessa. Lisäksi vahvistamme työnhakijoiden ja nuorten sosiaalista osaamista ja työvalmiuksia sekä työttömien kiinnostusta aktiivisuuteen ja kansalaistoimintaan.  Toimintaamme rahoittaa TE-palvelut.

Leipää ja kulttuuria -työllistämishankkeen logo
TE-palvelut logo.

TYÖNHAKIJALLE

Nuorisoseurat tarjoavat monenlaisia työmahdollisuuksia kulttuurisen nuorisotoiminnan parista. Työkokeilu-, tai palkkatukipaikat voivat olla esim:

Ihminen miettii läppärin äärellä.

Media-assistentti, viestintäassistentti

Ihmiset hymyilevät ja ovat lähekkäin.

Kerhokoordinaattori, ohjaaja tai apuohjaaja

Neljä ihmistä yhteisen kahvipöydän äärellä.

Järjestösihteeri

Neljä naista poseeraa 50-luvun mekoissa vanhan keltaisen bussin edessä.

Puvustonhoitaja

Työn touhussa oleva ihminen osoittaa sormella. Taustalla hyllyjä ja työkaluja.

Kiinteistönhoitaja

Ihminen hymyilee kahvilan myyntitiskin takana.

Jotain muuta, mitä haluaisit tehdä? Työkokeilun ja palkkatukipaikan sisältöä on mahdollista suunnitella työnhakijan tavoitteiden ja osaamisen mukaan. 

Järjestämme myös tiimimuotoisia työkokeiluja Jyväskylässä yhteistyössä paikallisten nuorisoseurojen kanssa. Työkokeiluissa perehdytään mm. ohjaamiseen, työelämätaitoihin, tiimityöskentelyyn ja vuorovaikutustaitoihin.

Mikäli sinua kiinnostaa työllistyminen kulttuurisen nuorisotyön pariin tai muuhun järjestötoimintaa palkkatukityön tai työkokeilun kautta Keski-Suomessa, ota yhteyttä meihin: Aimo Walamies p. 040 184 6694, Riikka Järvinen p. 050 472 7879, tai Tiina Kämäräinen p. 050 348 5826. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.

Toimintaamme voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa @leipaajakulttuuria.

_____________________________________________________________________________________

TYÖNANTAJALLE

Nuorisoseuran tai muun yhdistyksen arkeen liittyvistä asioista voi löytyä paljon tehtäviä, jotka kuormittavat aktiivisia vapaaehtoisia. Tällaisia asioita voivat olla mm. paperityöt, tiedotus, tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, seurantalon ylläpito ja kunnostus tai keskeneräiseksi jäänyt ikuisuusprojekti. Näihin ja moneen muuhun voi saada apua työllistämisellä.

Leipää ja kulttuuria -työllistämishankkeemme auttaa seuratoimijoita ja muita yhdistyksiä työllistämisen vaiheissa aina työtehtävien määrittelystä rekrytointiin ja työsuhteen aikana kaikissa työnantajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä.


Työnantajan ohjeistus työllistämiseen.

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. 

YHTEYSTIEDOT

Pyrimme siihen, että hyvät työntekijät löytävät hyvät työnantajat ja toisinpäin. Jos sinulla on kysyttävää työllistämisestä, tarpeita tai vaikkapa ideoita jotka kaipaavat toteutusta, ota rohkeasti yhteyttä meihin

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) nuorisoseurat.fi

Keski-Suomi

Sepänkatu 14 C
40100 Jyväskylä

Kuvassa Aimo Walamies

Aimo Walamies
040 184 6694

Kuvassa Riikka Järvinen

Riikka Järvinen
050 427 7879

Kuvassa Tiina Kämäräinen

Tiina Kämäräinen
050 348 5826

Pohjois-Pohjanmaa

Timo Nevanperä
044 720 8509

Mikäli haluat lisätietoja työllistämistoiminnasta, ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake 

Olemme sinuun yhteydessä haluamallasi tavalla.

Olen
Työnhakija
Työnantaja
Muu
0 of 350
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Puhelimella
Sähköpostilla