Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke on nuorisoseurojen hanke, jonka tavoitteena on työllistää palkkatuella ja tarjota työkokeilupaikkoja järjestökentälle. Mukana olevia työntekijöitä ja työnantajia tuetaan mm. koulutusten, henkilökohtaisen ohjauksen sekä yhteisöllisten toimintojen ja menetelmien kautta. Tällä tavoin osallistutaan yhteiskunnallisiin työllistämistalkoisiin ja tuodaan nuorisoseuroille ja muille yhdistyksille lisäresursseja.

Hanke tukee nuorisoseuroja uuden toiminnan kehittämisessä ja luomisessa. Lisäksi vahvistetaan työnhakijoiden ja nuorten sosiaalista osaamista ja työvalmiuksia sekä työttömien kiinnostusta aktiivisuuteen ja kansalaistoimintaan.  Toimintaamme rahoittaa TE-palvelut.

TYÖNHAKIJALLE

Nuorisoseurat tarjoavat monenlaisia työmahdollisuuksia kulttuurisen nuorisotoiminnan parista. Työkokeilu-, tai palkkatukipaikat voivat olla esim:

Media-assistentti, viestintäassistentti

Kerhokoordinaattori, ohjaaja tai apuohjaaja

Järjestösihteeri

Puvustonhoitaja

Kiinteistönhoitaja, talonmies

Jotain muuta, mitä haluaisit tehdä?

Järjestämme myös tiimimuotoisia työkokeiluja Jyväskylässä yhteistyössä paikallisten nuorisoseurojen kanssa. Työkokeiluissa perehdytään mm. ohjaamiseen, työelämätaitoihin, tiimityöskentelyyn ja vuorovaikutustaitoihin. Parhaillaan haemme täysi-ikäisiä työttömiä työnhakijoita työkokeilutiimiin, jonka aiheena on projekti-, ja tapahtumatuotanto. Haku on auki 13.9.2020 saakka ja tiimi aloittaa 5.10.2020. Lisätietoa täällä.

Mikäli sinua kiinnostaa työllistyminen kulttuurisen nuorisotyön pariin tai muuhun järjestötoimintaa palkkatukityön tai työkokeilun kautta Keski-Suomessa, ota yhteyttä meihin: Aimo Walamies p. 040 184 6694, Riikka Järvinen p. 050 472 7879, tai Tiina Kämäräinen p. 050 348 5826. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuorisoseurat.fi.

_____________________________________________________________________________________

TYÖNANTAJALLE

Nuorisoseuran tai muun yhdistyksen arkeen liittyvistä asioista voi löytyä paljon tehtäviä, jotka kuormittavat aktiivisia vapaaehtoisia. Tällaisia asioita voivat olla mm. paperityöt, tiedotus, tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, seurantalon ylläpito ja kunnostus tai keskeneräiseksi jäänyt ikuisuusprojekti. Näihin ja moneen muuhun voi saada apua työllistämisellä.

Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke auttaa seuratoimijoita ja muita yhdistyksiä työllistämisen vaiheissa aina työtehtävien määrittelystä rekrytointiin ja työsuhteen aikana kaikissa työnantajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä!

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. 

YHTEYSTIEDOT

Pyrimme siihen, että hyvät työntekijät löytävät hyvät työnantajat ja toisinpäin. Jos sinulla on kysyttävää työllistämisestä, tarpeita tai vaikkapa ideoita jotka kaipaavat toteutusta, ota rohkeasti yhteyttä: tyollistaminen@nuorisoseurat.fi

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) nuorisoseurat.fi

Keski-Suomi

Aimo Walamies
040 184 6694

Riikka Järvinen
050 472 7879

Tiina Kämäräinen
050 348 5826
Sepänkatu 14 C
40100 Jyväskylä

Pohjois-Pohjanmaa

Timo Nevanperä
044 720 8509