NUORISOSEUROJEN TYÖKALUPAKKI

Työkalupakista löydät pohjia, oppaita ja vinkkejä järjestö- ja ohjaustyöhön nuorisoseuroissa.

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitsetko muuhun apua?

Järjestöasioissa sinua auttaa Nuorisoseurojen seuratoiminnan tuki, alueesi toiminnanjohtaja tai järjestön kehittämispäällikkö Hannu Ala-Sankola.

​Harrastusasioissa sinua auttaa Harrastustoiminnan osaamiskeskus, alueesi toiminnanjohtaja tai järjestön toimialajohtaja Ulla Konttinen.

VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

Muokattavat Powerpoint-julisteet ja -flyerit: pohjissa on valmiina kuvituskuvat, voit vaihtaa oman ryhmäsi kuvat tilalle.

HALLINTO JA TALOUS

*Mallisäännöt​

Liitto on laatinut mallisäännöt Liiton jäsenenä ja keskusseuran jäsenenä oleville seuroille. Mallisäännöiĺle on tehty Patentti- ja rekisterihalliuksen (PRH) ennakkotarkastus. Seurat, jotka muuttavat sääntöjään tarkalleen näiden sääntöjen mukaisiksi, ilman muutoksia, lisäyksiä tai poistoja, maksavat muutoksesta edullisemman hinnoittelun mukaisesti. Ainoastaan ensimmäiseen pykälään merkitään yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Kun säännöt lähetetään hyväksyttäväksi PRH:hon, laitetaan sääntömuutosilmoitukseen ruksi kohtaan "Sääntöjen ennakkotarkastus on suoritettu" ja kohtaan "Ennakkotarkastuksesta annetun päätöksen päivämäärä" merkitään 10.2.2014.​