Minna Pasi harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelijaksi

Minna Pasi on valittu 30 hakijan joukosta harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelijaksi. Aiemmin Pasi on toiminut Saimaan nuorisoseurojen suunnittelijana vuodesta 2013 alkaen ja toiminnanjohtajana Kalevan nuorten Saimaan piirijärjestössä 2007-2012. Koulutukseltaan Pasi on yhteisöpedagogi AMK ja  kulttuurituottaja AMK.

”Saimme todella hyviä ja mielenkiintoisia hakemuksia harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelijan paikkaan. Haastatteluissa kysyimme myös haastateltavilta meidän visiostamme ja selkeästi visio antaa kuvan järjestöstä, joka elää ajassa”, kertoo pääsihteeri Annina Laaksonen.

Harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelijan paikka on määräaikainen 31.12.2023 saakka, sillä harrastustoiminnan suunnittelijan tehtävää aiemmin hoitanut Riina Kylmälahti siirtyi hanke- ja kumppanuuspäälliköksi. Uuden strategian myötä tehtävään liitettiin myös seuratoiminnan osa-alueita. ”Yhdistämällä tehtävään myös seuratoiminnan osa-alueita saamme laajennettua näkemystä seurakentästä ja voimme paremmin tukea seurojen toimintaa”, kuvaa harrastustoiminnan toimialajohtaja Iija Filén.

Saimaan Nuorisoseuroilla Minnan Pasin osa-aikaisena sijaisena toimii Sami Sivonen 19.9.2022 alkaen. Sivonen on valtakunnallisestikin tuttu teatteritoimija. Myös Suvi Rautsiala palaa Saimaan toimistovahvuuteeen syksyn aikana.