Harrastusviikolla riemuitaan tekemisestä nuorisoseuroissa

Lapsia ja nuoria iloitsemassa ulkokatsomossa

Valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään 5.-11.9. Sen tavoitteena on auttaa erityisesti lapsia ja nuoria löytämään itselleen mieluisa harrastus. Viikon aikana lapsille ja nuorille tarjotaan mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastuksia. Näitä kokeilumahdollisuuksia on runsaasti myös nuorisoseuroissa eri puolilla Suomea.

Maanantaina 5.9. käynnistyvän harrastusviikon kampanjamme aikana me nuorisoseuroissa haluamme nostaa esiin niin eri lajien harrastajien, ohjaajien ja vapaaehtoisten tarinoita harrastamisen takana. Mikä tekee teatterista niin mahtavan harrastuksen, entä millaista on tanssia huikeassa porukassa? Kuulemme myös ajatuksia koripallon harrastamisesta nuorisoseurassa, vapaaehtoistyöstä harrastamisen mahdollistajana sekä ohjaajien ajatuksia siitä, miksi harrastusten ohjaaminen on niin kivaa työtä.

Voit seurata tarinoita Nuorisoseurojen Instagram-ja Facebook-sivuilla tunnisteella @nuorisoseurat ja lukea lisää koko Suomen laajuisesta harrastamisen viikosta osoitteessa www.harrastusviikko.fi.