Suomen Nuorisoseurojen loppukevään tapahtumat virtuaalitoteutukseen

Suomen Nuorisoseurat on päättänyt toteuttaa sekä Porin Nuori Kulttuuri Festivaalin (lue lisää tästä) että Lappeenrantaan suunnitellut Kalenat (lue lisää tästä) virtuaalisesti. Koronatilanne ei mahdollista livetapahtumien valmisteluiden jatkamista.

-Haikein mielin joudumme toteamaan, että touko-ja kesäkuussa emme voi järjestää kasvokkaisia tapahtumia. Pidämme kuitenkin äärimmäisen tärkeänä, että emme vain peru tapahtumia vaan pyrimme järjestämään mukavia kokemuksia virtuaalisten tapahtumien muodossa, toteaa Nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen.

-Toivon mukaan touko-kesäkuussa olisi sellainen tilanne, että edes paikallistason pienet kokoontumiset olisivat mahdollisia, jotta virtuaalitapahtumiin voitaisiin osallistua ”kisakatsomoissa”. Nuorisoseuroilla on kokemusta onnistuneista, osallistavista ja interaktiivisista virtuaalisista tapahtumista jo viime vuoden puolelta. Tämän kevään ja alkukesän tapahtumissa verkkototeutusta viedään aikaisempaa vuorovaikutteisempaan suuntaan.

– Tavoitteenamme on tehdä sellaisia tapahtumia, jotka ovat interaktiivisia ja yhteisöllisyyttä rakennetaan virtuaalisin keinoin, summaa Laaksonen.

Lue lisää Nuori Kulttuuri Festivalin digitapahtumasta tästä.

Lue lisää virtuaalisesti järjestettävistä Kalenoista tästä.