Nuorisoseurojen syyskuun tapahtumat verkkoon

Suomen Nuorisoseurojen syyskuun valtakunnalliset tapahtumat Teatterilaiva ja Tanssimania siirretään koronapandemiasta johtuen ensisijaisesti verkkoon.

Teatterilaivan tilalle järjestetään virtuaalinen yhteentuleminen, jossa pyritään mahdollistamaan osa laivaympäristöön suunnitellusta toiminnasta ja hyödynnetään myös verkon mahdollisuuksia uusien toimintamuotojen ideoinnissa.

Tanssimanian ohjelmisto peilaa sadan vuoden takaista tanssikieltoa tämän päivän rajoituksiin tanssin, musiikin ja kulttuurin harjoittamisessa. Tapahtuman fyysisessä toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Kaikkia Tanssimanian tilaisuuksia on mahdollista seurata myös verkossa. 

”Olemme luonnollisesti pettyneitä, että koronapandemiasta johtuen emme voi järjestää Teatterilaivaa emmekä Tanssimaniaa kasvokkaisina tapahtumina. Olemme kuitenkin havainneet, että virtuaalisten tapahtumien kautta voidaan tavoittaa yhteisöllistä fiilistä kasvokkaisia tapahtumia odotellessa, joten meille on luonnollista viedä ohjelmasisältöjä verkkoon. Tanssimanian osalta olemme vielä toiveikkaita myös yleisökonserttien järjestämisestä.”, sanoo Suomen Nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen.

Lue lisää Teatterilaivasta täältä.

Lue lisää Tanssimaniasta täältä.