Nuorisoseurojen väki toivottaa hyvää kesää!

Liiton ja aluetoimistojen työntekijät siirtyvät pikkuhiljaa kesälomille, minkä myötä alue- sekä keskustoimistomme ovat pääsääntöisesti kiinni heinäkuun ajan. 

Nuorisoseurojen somekanavissa kuitenkin tapahtuu läpi kesän. Tähän artikkeliin on koottu vinkkejä kesäaikaa silmällä pitäen.  

Nuorisoseurojen kesäkiertue sosiaalisessa mediassa – ota vinkit talteen!

Kesä-elokuun aikana paikallisten nuorisoseurojen järjestämät tapahtumat näkyvät somekanavillamme, kun lähdemme kesäkiertueelle eri nuorisoseuroihin.  

Tulossa on paljon kesäteatterivinkkauksia, taidetoimintaa ja muita mielenkiintoisia tapahtumia aina Sotkamosta Klaukkalaan, joten ota Facebook– ja Instagram-tilimme seurantaan! 

Nuorisoseurat mukana SuomiAreenassa 27.-30.6.

SuomiAreena järjestetään jälleen Porissa 27.–30.6. Nuorisoseurat on mukana kahdessa eri paneelikeskustelussa, joita voi seurata joko paikan päällä tai livestriimin välityksellä MTV:n Katsomosta. 

Olemme mukana Kulttuurihyvinvointipoolin keskustelussa Järkihän tässä suorittamisessa menee! – taide nuorten kasvurauhan tukena keskiviikkona 28.6. klo 11.00–11.45. 

Keskustelussa pohditaan, miten suorittaminen ja yhteiskunnan asettamat paineet uhkaavat nuorten hyvinvointia. Voisiko taiteesta löytyä nuorten mielenterveydelle akuutisti tarvittavaa kasvurauhaa ja suoritusvapaata tilaa? Nuorisoseuroilta paneelissa on mukana keskustelemassa Sara Hänninen ja Altti Kiuru Nuorten vaikuttajien ryhmästä. 

Olemme myös mukana Kortesjärven ylikylän nuorisoseuran ja heidän yhteistyökumppaneidensa keskustelussa torstaina 29.6. klo 11.00-11.45 liittyen Isä-näytelmän ympärille rakennettuun ilmiöön.  

Tapaamisiin myös muissa kesätapahtumissa! Toivotamme kaikille ihanaa kesää!