Raumalaiselle Simo Arvelalle 140-vuotisjuhlavuoden ensimmäinen kultainen ansiomerkki

Kuvassa Simo Arvela.

Suomen Nuorisoseurojen hallitus on myöntänyt 140-vuotisjuhlavuoden ensimmäisen kultaisen ansiomerkin Simo Arvelalle. Hän on ollut mukana nuorisoseuratoiminnassa jo vuosikymmeniä. Arvela on toiminut lapsesta saakka Nihattulan nuorisoseurassa, joka on hänen kotinuorisoseuransa. Hän on ollut erityisen sitoutunut aktiivi muun muassa paikallisseuran toimijana, Satakunnan nuorisoseurojen liiton toiminnanjohtajana, Kalevan Nuorten liiton edustajistossa ja hallituksen jäsenenä sekä Suomen Nuorisoseurojen valtuutettuna. Hän on ollut tarmokkaasti edistämässä lasten ja nuorten sekä aikuisten kulttuurista harrastamista, ja se onkin hänelle aidosti sydämen asia. Arvela on myös ollut luomassa ja toteuttamassa useita menestyneitä hankkeita sekä toimintakonsepteja, joista merkittävimpänä lasten ja nuorten teatteritapahtuma Ramppikuume, joka järjestetään edelleen vuosittain Kankaanpäässä.

Arvela on nuorisoseuraliikkeen monitoimihenkilö ja hän on edistänyt nuorisoseuralaisuutta niin Satakunnassa kuin koko maassakin. Hänen kädenjälkensä on nähtävissä laajasti nuorisoseuratoiminnassa tänäkin päivänä.

Suomen Nuorisoseurojen hallitus kannustaa paikallisia ja alueellisia nuorisoseuratoimijoita hakemaan ansioituneille nuorisoseuralaisille ansiomerkkejä 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.