Riina Kylmälahti Suomen Nuorisoseurojen ja Suomen Nuoriso-opiston yhteiseksi hanke- ja kumppanuuspäälliköksi

Kuvassa Riina Kylmälahti

Suomen Nuorisoseurojen ja Suomen Nuoriso-opisto Paukkulan yhteiseksi hanke- ja kumppanuuspäälliköksi on valittu Riina Kylmälahti. Hän siirtyy tehtävään harrastustoiminnan suunnittelijan pestistä. Riinalla on pitkä kokemus niin nuorisoseuratyöstä, Suomen Nuoriso-opiston toiminnasta kuin monipuolisesta hankehallinnosta. Ennen harrastustoiminnan suunnittelijan tehtävässä toimimista hän luotsasi useita työllisyyspoliittisia hankkeita. Lisäksi Riinalla on erittäin laaja kokemus vapaaehtoistoiminnasta niin tekijänä kuin kokijana.

”Riinassa yhdistyy huikea osaaminen hankkeiden ideoinnista toteutukseen, vankka hallinnon taitaminen sekä luonnollisesti erittäin kattava kokemus järjestötoiminnasta. Myös oppilaitosmaailma on Riinalle erittäin tuttua”, hehkuttaa Suomen Nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen.

Sekä Nuorisoseuroilla että Suomen Nuoriso-opistolla on uusi strategia, joka vaatii myös uusia rahoituslähteitä ja kumppanuuksia. Uusien hankkeiden ideoiminen ja kumppanuuksien luominen ovatkin Riinan ydintehtäviä kummankin organisaation puolella.

”Odotan innolla uusia haasteita, mukavaa hypätä uusiin kuvioihin pian kesäloman jälkeen”, toteaa Riina.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Annina Laaksonen, Suomen Nuorisoseurat
annina.laaksonen@nuorisoseurat.fi, puh. 040 726 7450

Rehtori Jukka Tammisuo, Suomen Nuoriso-opisto
jukka.tammisuo@sno.fi, puh. 0500 659 309