Tanssimyllyn esiintyjät ja arviointiraadit ovat nyt julki

30 mahtavaa, erilaista ja eri-ikäisistä tanssijoista ja muusikoista koostuvaa ryhmää nähdään tämän kevään Tanssimyllyssä 31.3.-2.4. Sorin Sirkuksessa Tampereella! Tutustu esiintyviin ryhmiin Tanssimyllyn sivulla.

Tanssimyllyssä kansantanssiryhmät esiintyvät, saavat palautetta tanssin ja musiikin ammattilaisista koostuvalta arviointiraadilta ja pääsevät mukaan kevään kuumimpiin geimeihin. Tanssimyllyn yleisen sarjan raadissa nähdään tänä vuonna Liina Siimes, Jukka Saari ja Silja Palomäki. Riemua!-sarjan, 15–20-vuotiaiden, yli 35-vuotiaiden ja yli 55-vuotiaiden ryhmille antavat palautetta Katariina Hiukka, Petri Hoppu ja Hannu Kella.

Tapahtumassa riittää pureskeltavaa myös katsojana! Mitkä ovat tämän vuoden tanhutrendejä, mikä puhuttelee, koskettaa tai riemastuttaa? Ajatuksen vaihtoa ja kuhinaa konserttien väliajoilla ja tapahtuman ohjatuissa keskustelutilaisuuksissa varmasti riittää.

Tapahtumaan osallistuminen käy kätevimmin ostamalla Tanssimylly-passin, joka sisältää vapaapääsyn kaikkiin viiteen konserttiin. Passin hinta on 35 e. Kun varaat passisi 15.2. mennessä saat viiden euron lisäalennuksen! Yksittäisen konserttilipun hinta on 12 e. Passilla voi varata myös edullisia majoitus- ja ruokailupaketteja. Lue lisää passeista ja osallistujapaketeista.