Tanssinohjaaja – lähde kehittämään itseäsi Kansalaisfoorumin koulutuksiin!

Kansalaisfoorumi järjestää kaikille avoimia koulutuksia eri puolilla Suomea. Lisäksi se tarjoaa tilauskoulutusta erilaisille ryhmille. Koulutukset sopivat kaikille aiheista kiinnostuneille. Kansalaisfoorumin koulutusten lähtökohtana on vertaisoppiminen ja vuorovaikutus. Koulutuksissa hyödynnetään osallistavia, toiminnallisia ja luovia oppimismenetelmiä. Vuoden 2017 kurssikalenterista tanssinohjaajalle hyödyllisiä kursseja ovat muun muassa Liikkeestä sanaksi – fyysinen kirjoittaminen ja Tee koreografia ryhmäsi kanssa – verkkokurssi.

Liikkeestä sanaksi – fyysinen kirjoittaminen

Kurssi järjestetään 10.-11.2.2017 Oulussa ja 3.-4.3.2017 Lahdessa.

Olet sitten aloitteleva tai kokenut kirjoittaja, fyysisen kirjoittamisen koulutuksessa opit uusia tapoja vähentää paineita tekstin keksimisestä sekä vapauttaa energiaa luovuudelle ja uusille ajatuksille.

Kurssilla harjoitellaan liikettä ja kirjoittamista yhdistävää fyysisen kirjoittamisen työskentelytapaa. Opit tuottamaan tekstiä erilaisten fyysisten harjoitteiden avulla. Saat voimavaroja ja uusia näkökulmia kirjoittamiseen, ja opit karsimaan omiin teksteihin kohdistuvaa turhaa kriittisyyttä.

Tee koreografia ryhmäsi kanssa – verkkokurssi 9.9.2017 alkaen

Koulutuksessa tutustut erilaisiin koreografian tekemisen lähtökohtiin ja opit käytännönläheisesti vuorovaikutteisen koreografian metodeja. Tietojen kartuttamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus työstää oppimisprosessin aikana ryhmäsi kanssa omaa koreografiaa.

Koulutus tarkoitettu yhteisöllisistä koreografiaprosesseista kiinnostuneille tanssinopettajille, -ohjaajille ja -opettajaopiskelijoille. Se sopii hyvin myös tanssijoille sekä taideopiskelijoille ja taiteilijoille. Kouluttajana toimii tanssitaiteilija (MFA) Petri Kauppinen. Oppimisalustana käytetään Koreografinen ystäväkirja -verkkoympäristöä ja -oppimateriaalia.

Tutustu Kansalaisfoorumin tarjoamiin kursseihin ja ilmoittaudu mukaan Kansalaisfoorumin sivulla.