Teatterilaivalla kohdataan syyskuun puolessa välissä

Teatterilaivan logo

Teatterilaiva tulee taas ensi syksynä, kun Silja Europa täyttyy tarinoista, esityksistä, työpajoista ja teatterin taiasta. Syksyn hauskin Teatterifestivaali seilataan 17.-18.9.2021. 

Nyt on aika

Teatterinharrastajia puolitoista vuotta kurittanut pandemia näyttää tällä hetkellä siltä, että syksyinen harrastajateatterifestivaali Teatterilaiva pystytään järjestämään. Liput tapahtumaan ovat myynnissä ja niitä voi ostaa Ikaalisten matkatoimistolta. Nyt on aika reivata purjeet ylös ja ottaa lentävä startti uuteen teatterikauteen!

Työpajoja ja muita kohtaamisia 

Tuttuun tapaan Teatterilaivalla nähdään koko joukko teatterin työpajoja ja muuta ohjelmaa. Tämän vuoden ohjelmaosuus lupaa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä työpajoja, teatteriagenttien ideoimaa yllätysohjelmaa ja sekä tietenkin toinen toistaan hienompia esityksiä. Voit tutustua ohjelmaan täällä.  

Haapasalon tarinoita 

Kuvassa Haapasalo

Teatterilaivan isäntänä ja perjantai-illan erityisvieraana nähdään näyttelijä Ville Haapasalo tuhansine tarinoineen. Nuorena miehenä Venäjälle teatterikouluun eksynyt Haapasalo on nykyisin yksi Venäjän tunnetuimmista ihmisistä ja suomalaisillekin tuttu useiden tv-ohjelmien kautta.  

Kuinka venäläinen teatteri eroaa suomalaisesta teatterista? Mikä merkitys teatterilla on Venäjällä ja Suomessa? Mitkä ovat hurjimpia omakohtaisia kokemuksia teatterintekemisestä? Millainen on Ville Haapasalon hämärä nuorisoseuramenneisyys? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia, kun vietetään Ilta Villen kanssa tarinoiden ja keskustelun parissa.  

Lähde yksin, yhdessä tai isommallakin porukalla 

Teatterilaiva tarjoaa teatterin harrastajille ja teatterista kiinnostuneille mahtavat puitteet viihtymiseen, verkostoitumiseen ja unohtumattomiin elämyksiin. Suosittelemme tapahtumaa etenkin teatteriryhmille, joille tapahtuma toimii mainiona kauden starttaamisreissuna tai kesäteatterin karonkkana. 

Liput tapahtumaan myy Ikaalisten matkatoimisto