DÄÄNS -tanssileiri 27.-29.9.2019 Tampereella – ilmoittaudu nyt!

DÄÄNS- leirillä nautitaan yhdessä tanssimisesta ja opitaan uutta kansantanssista. Vuosittain järjestettävä leiri on tarkoitettu 12-17 -vuotiaille. Tänä vuonna leireillään Tampereella Tammelan ympäristössä aivan Tanssimanian tuntumassa.

Leirillä nuoret pääsevät tanssimaan ammattiopettajien johdolla. Tänä vuonna sukelletaan muun muassa tanssin ja musiikin yhteyteen ja valloittavaan paritanssiin. Koulutusta annetaan koko leirijoukolle sekä yhdessä että erikseen. Tanssiharjoittelun ohella luvassa on oheisohjelmaa, joka tuotetaan Tanssimanian kanssa yhteistyössä.

Osallistumismaksu DÄÄNS-leirille on yhteensä 75 euroa/ henkilö (myös huoltajat), joka sisältää opetuksen, koulumajoituksen ja ruokailut. Huoltajahintaan sisältyy mahdollisuus osallistua Tanssimanian työpajoihin.

Ilmoittautuminen DÄÄNS -leirille alkaa perjantaina 3.5. ja päättyy torstaina 20.6. Sen jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella elokuussa. Tässä vaiheessa ilmoitetaan osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Myös huoltajien määrä tulee ilmoittaa. Jokaisella ryhmällä tulee olla vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, joka yöpyy yhdessä ryhmän kanssa. Leiriläisten tarkemmat tiedot toimitetaan elokuussa. Osallistumismaksu (75 €/hlö) laskutetaan elokuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Leiripaikkoja DÄÄNS -leirille on 150 ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy 3.5. alkaen DÄÄNS-leirin nettisivulta.

Lisätiedot: riia.niemela@nuorisoseurat.fi / 044 744 3939