DÄÄNS ja Näppärit ensimmäistä kertaa yhdessä syksyllä 2017 – ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 3.5.!

DÄÄNS-tanssileiri on syksyn kohokohta nuorille kansantanssijoille. Vuosittain järjestettävä leiri on tarkoitettu 12-17 -vuotiaille. Leirillä nuoret pääsevät tanssimaan ammattiopettajien johdolla. Koulutusta annetaan koko leirijoukolle sekä yhdessä että erikseen. Näppärikurssilla nuoret soittajat saavat laadukasta kansanmusiikin opetusta ja pääsevät soittamaan yhdessä.

Tulevan syksyn leiri järjestetään Tampereella 29.9.–1.10.2017. Tanssiharjoittelun lisäksi tanssijat ja soittajat pääsevät toimimaan yhdessä muun muassa bodyperkussionin ja yhteisen illanvieton muodossa. Leiri huipentuu DÄÄNS-leiriläisten ja Näppärit-orkesterin yhteisesitykseen Tanssimaniassa.

Osallistumismaksu DÄÄNS-leirille on yhteensä 70 euroa/ henkilö (myös huoltajat), joka sisältää opetuksen, koulumajoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen DÄÄNS -leirille alkaa keskiviikkona 3.5. Tässä vaiheessa ilmoitetaan osallistujien lukumäärä, ryhmän yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Myös huoltajien määrä tulee ilmoittaa. Jokaisella ryhmällä tulee olla vähintään yksi täysi-ikäinen huoltaja, joka yöpyy yhdessä ryhmän kanssa. Jokaisesta leiriläisestä ja huoltajasta laskutetaan ennakkomaksu 20 €/ hlö touko – kesäkuun aikana. Ennakkomaksulla pyritään siihen, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja näin kaikki halukkaat mahtuvat leirille. Ennakkomaksua ei palauteta.

Leiripaikkoja DÄÄNS -leirille on 150 ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Riia Niemelälle sähköpostitse osoitteeseen riia.niemela@nuorisoseurat.fi.

Leiriläisten tarkemmat tiedot toimitetaan elokuussa. Osallistumismaksun loppuosa (50 €/hlö) laskutetaan elokuussa, jonka jälkeen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Näppärikurssille ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Jousisoitinten lisäksi kurssille voi osallistua minkä tahansa perussoittimien alkeet hallitseva soittaja. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita millä soittimella leirille osallistuu. Tarkempaa tietoa tulossa kevään aikana. Näppäripedagogiikkaan pääset tutustumaan muun muassa täällä http://www.kansanmusiikki-instituutti.fi/napparit/

Lisätietoja riia.niemela@nuorisoseurat.fi / 044 744 3939