Elina Järvelä Hämeen toiminnanohjaajaksi

Hämeen aluetoimiston uudeksi toiminnanohjaajaksi on valittu ohjaustoiminnan artenomi (AMK) Elina Järvelä. Hän aloittaa tehtävässä huhtikuun aikana.

Elina siirtyy Nuorisoseuroihin Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton koordinaattorin tehtävästä, jossa hän on vastannut muun muassa viestinnästä sekä 26 lastenkulttuurikeskuksen yhteistyön kehittämisestä.

Elina tuntee hyvin hämäläisen nuorisoseurakentän, sillä hänen oma taustansa on Vesilahden Nuorisoseurassa.

– On upeaa päästä kehittämään seuratoimintaa Hämeeseen yhdessä paikallisseurojen kanssa! Kun on itse saanut niin vahvat avut elämään lapsuuden ja nuoruuden teatteriharrastuksesta, on etuoikeutettu olo päästä tarjoamaan vastaavia kokemuksia myös muille, Elina summaa valintaansa toiminnanohjaajan tehtävään.

Elina on työskennellyt myös Suomen Nuorisoseurojen Taiteelle tekijöitä –hankkeessa, jossa hän kehitti teatterin osaamisverkostoa.

Toiminnanohjaajan tehtävänä on tukea hämäläisten nuorisoseurojen tekemää lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyötä, sekä suunnitella ja toteuttaa koulutuksia, tapahtumia ja kursseja yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Lisäksi toiminnanohjaaja hoitaa aluetoimiston jokapäiväisiä asioita ja yhteydenpitoa jäsenseuroihin sekä tekee seurakäyntejä.

Tehtävä on määräaikainen 1.4.-2017-30.9.2018. Määräaikaisuuden perusteena on Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueorganisaation uudistaminen. Tehtävää haki 59 henkilöä.

Lisätietoja:
Antti Kalliomaa, 040 547 7157 tai antti.kalliomaa@nuorisoseurat.fi