Lähestyvään Volttiin tulossa lähes 1000 innokasta osallistujaa

Volttikissat Kissa-Kippura, Kalenakolli Repe sekä Velmu-katti toivottavat kaikki tervetulleeksi Lappeenrantaan 8.-11.6.2017!
Kuva: Mari Haiko

Kesän huipputapahtuma Volttiin on ilmoittautunut lähes 1000 lasta ja nuorta eri puolilta maata. Osallistujista suurin osa on 10-14-vuotiaita, mutta mukana on myös alle kouluikäisiä sekä 16-18-vuotiaita.

Sirkusta, tanssia, teatteria – Voltin yleisölle avoimet tapahtumat

Neljän päivän aikana myös yleisö pääsee osaksi festaritunnelmaa. Tanssitaitoja voi ihastella kansantanssikonserteissa, joissa nähdään ryhmien esityksiä sekä vaikuttava satojen lasten yhteinen juonellinen kokonaisuus. Nurtsin sirkuskatselmuksessa on luvassa tasapainoilua, ilma-akrobatiaa ja muita sirkustemppuja. Teatterilaiset kehittävät taitojaan työpajoissa. Virallisia avajaisia juhlitaan torstaina kulkueen ja avajaistilaisuuden merkeissä – kaiken tämän lisäksi kannattaa varautua yllätysesityksiin! Lisätietoa tapahtumista ja lipunmyynnistä löytyy Voltin kotisivuilta.

Osallistujien illoissa kärrynpyöriä, teatteria ja diskoa

Osallistujien vauhdikkaat festaripäivät päättyvät iltaisin Lappeenrannan Urheilutalon palloiluhallissa, joka toimii niin Kissa Kippuran Kärrynpyöräshown kuin Velmu-katin Mourujen näyttämönä. Lauantaina hallissa jorataan vielä rennosti Repen Diskoteekissa.  Eikä tässä vielä kaikki! Tapahtuman osallistujia odottaa hauska volttihaaste. Luvassa on leikkimielistä kisailua ja tietysti uusien taitojen opettelua ja hassuttelua. Ei pidä unohtaa myöskään mukaansatempaavaa volttitanssia!

Lisätietoa ja ajankohtaisia uutisia päivitetään koko ajan Voltin nettisivuille, käy kurkkaamassa www.voltti2017.fi !