Vielä ehdit varata paikkasi Tanssimylly 2019 -tapahtumaan!

Yli 15-vuotiaiden kansantanssikatselmus Tanssimylly kokoaa mielenkiintoisen kattauksen suomalaisia kansantanssiryhmiä 12.-14.4.2019 Sorin Sirkukseen. Mukaan tapahtumaan ja tunnelmiin pääset myös katsojana. Esiintyjiä on tänä vuonna ennätysmäärä, kaiken kaikkiaan 39, erilaista kansantanssi – ja musiikkiryhmää. Tänä vuonna panostetaan laadukkaiden konserttien lisäksi myös yleisön mahdollisuuteen keskustella esityksistä heränneistä ajatuksista yhdessä asiantuntevien moderaattoreiden johdolla.  Luvassa on takuulla viikonloppu täynnä upeita tanssielämyksiä!

Tanssimyllyn liput ovat nyt myynnissä Nuorisoseurojen Puodissa. Ostamalla lipun ennakkoon, varmistat pääsyn katsomoon. Liput 15 €/konsertti. Kannattaa toimia nopeasti!

Tapahtumassa järjestetään kaiken kaikkiaan kuusi konserttia, joista yksi perjantaina, kolme lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Käy katsomassa konserttien aikataulu ja esiintyjät täältä. Piipahdathan myös Tanssimyllyn facebook-sivulla klikkaamassa osallistun-nappia , niin pääset tutustumaan esiintyjiin ja pysyt kärryillä tapahtuman uusimmista kujeista!