BARNLEK kutsuu Ruotsiin 15.-19.7.2020

BARNLEK on lasten ja nuorten juhla. Osallistujia Suomen lipun kanssa.

Lasten ja nuorten kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali BARNLEK järjestetään Ruotsin Mölnlyckessä 15.-19.7.2020. Tapahtuma on avoinna kaikille lapsille ja nuorille ja Mölnlyckeen kokoontuu arviolta 1500 nuorta Pohjoismaista.

Tapahtuman avajaisia vietetään keskiviikkona 15.7. mutta jo ennen sitä on ryhmillä mahdollisuus osallistua retkille Mölnlycken ympäristössä. Tapahtuman ohjelmassa on työpajoja, konsertteja, yhteisiä tansseja sekä jokaisen osallistujamaan oma yhteisesitys.

Teemana tapahtumassa on syntymäpäivät – pohjoismainen yhteistyö (Nordlek-tapahtumat) täyttää ensi vuonna 100 vuotta ja juhlat aloitetaan Mölnlyckessä. Tapahtumassa päästään myös kiinni pohjoismaiseen syntymäpäiväjuhlien perinteeseen eri maissa. Tapahtumajärjestäjä kutsuukin osallistujat nimenomaan juhliin mukaan.

Suomalaisten yhteisohjelma on valmisteilla ja valmista pitäisi olla syyskuun aikana. Ohjelma julkaistaan tanssinriemu.fi -sivustolla.

Festivaalin hinnat vahvistetaan marraskuussa. Jokainen suomalainen ryhmä koordinoi matkansa Mölnlyckeen itse, kannustamme ryhmiä hoitamaan myös yhteiskyytejä tapahtumaan.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan alkuvuoden aikana (ilmoittautumisjärjestelmä aukeaa vuodenvaihteen aikaan ja sulkeutuu maaliskuussa). Tapahtuman maksut laskutetaan ryhmiltä ennen tapahtumaa. Jokainen huolehtii itselleen matkavakuutuksen.

Lisätietoja tapahtumasta: www.barnlek2020.se – suomenkieliset sivustot ovat aukeamassa syksyn mittaan. Lisätietoja myös: https://nuorisoseurat.fi/pohjoismainen-yhteistyo-nordlek/

PS. Muista osallistua Moves-aluekatselmukseen ryhmäsi kanssa jo keväällä – se mahdollistaa kansainvälisen avustuksen hakemisen ryhmälle.