Saa tanssia! – kansanomaisten paritanssien työpajat valloittavat Suomen!

Pispalan Sottiisi juhlii 50-vuotissynttäreitä ensi kesäkuussa. SottiisiMovesin ”Saa tanssia!” pääjuhla tulee olemaan todellista kansanomaisen paritanssin riemujuhlaa. Tuleva vuosi on myös Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskuksen KEK:n julistama kansanomaisten paritanssien teemavuosi. Kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan kansanomaisten paritanssien imusta ja riemusta pitkin vuotta ja viimeistään kesällä SottiisiMovesissa!

Pispalan Sottiisi on palkannut yhdeksän paritanssilähettilästä opettamaan kansanomaisia paritansseja eri puolilla Suomea tulevan talven aikana. Nuorisoseurojen aluetoimistot ja keskusseurat järjestävät kaikille avoimia Saa tanssia! –kansanomaisen paritanssin työpajoja useammalla paikkakunnalla. Paritanssipajoissa niin vasta-alkajat kuin jo kokeneetkin tanssijat pääsevät oppimaan uutta ja tanssimaan kansanomaisia paritansseja yhdessä toisten kanssa.

Myös yksittäiset seurat tai muut kiinnostuneet tahot voivat tilata työpajan itselleen. Tarjolla on eri mittaisia ja hintaisia pajoja S:stä XL-kokoiseen. Saa tanssia! – kansanomaisten paritanssien työpajojen sisältö on sovittavissa suoraan pajan tilaajan ja kunkin paritanssilähettilään kanssa.

Pistetääs sitten jalalla koreasti vaikka sottiisin tahtiin!

Lisätietoja Saa tanssia! –kansanomaisen paritanssien työpajoista saat Riia Niemelältä riia.niemela@nuorisoseurat.fi / 044 744 3939