Pohjoismainen yhteistyö – Nordlek

Nuorisoseurat on aktiivinen kansantanssi- ja -musiikkialan pohjoismaisessa yhteistyössä. Yhteistyötä tehdään kaikkien Pohjoismaiden ja Pohjolan itsehallintoalueiden kanssa. Yhteistyön näkyvin muoto ovat tapahtumat.

  • NORDLEK on koko perheen yhteinen kansantanssifestviaali, joka kiertää Pohjoismaissa. Tapahtuma kerää noin 2000 osallistujaa Pohjolasta. Seuraavan kerran NORDLEK järjestetään Suomessa, Tampereella 20.-25.7.2021. Samalla juhlitaan Nordlek-yhteistyön satavuotista historiaa.
  • BARNLEK on lasten ja nuorten juhla. Tapahtuma kiertää Pohjolassa (Itsenäisten valtioiden lisäksi itsehallintoalueilla. Seuraavat tapahtumat Ruotsin Mölnlyckessä 15.-19.7.2020 ja Suomessa 2023.

Nordlek-tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki! Suomalaisille osallistujille tuotetaan tapahtumavuosina yhteisohjelma, joka tapahtumassa esitetään.

BARNLEK 2020, Mölnlycke, Ruotsi

BARNLEK on lasten ja nuorten juhla! 15.-19.7.2020 juhlitaan Ruotsissa - kansantanssialan pohjoismainen yhteistyö täyttää 100 vuotta. Tapahtumaan osallistutaan ryhmittäin (myös tapahtumaa varten voi koota oman projektiryhmän). Ryhmän mukana tulee olla riittävä määrä huoltajia sekä ohjaaja.

Matkajärjestelyt voi hoitaa itsenäisesti. Suomalaiset järjestöt saattavat koota mahdollisuuden hypätä laivaan Turusta ja siitä bussilla Mölnlyckeen - lisätietoja tulossa syksyllä. Tapahtuman verkkosivuilla on lisätietoa tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet >>

Ajankohta: 15.-19.7.2020
Paikka: Mölnlycke, Ruotsi
Hinta: Suomalaiset järjestöt ovat vahvistaneet eurohinnat: Osallistumismaksu 200 € (ruoat ke lounas-su aamupala ja koulumajoitus). Muut hinnat Ruotsin kruunuissa täällä: https://barnlek2020.se/fi/ilmoittautuminen-anmaelan/ilmoittautuminen-osallistujille-anmaelan - kurssin muuntokerroin suomalaisilla järjestöillä on 10 SEK=1€.
Muut ehdot: Oma vakuutus, ​matkat kohteeseen ryhmä koordinoi itse.
llmoittautumiset: Keskitetysti ryhmä- ja yksilöilmoittautuminen tapahtumajärjestäjälle. Osallistumismaksut laskutetaan ryhmittäin, eräpäivä 15.4.2020. Ilmoittautumisen aloittaa ryhmän ohjaaja/matkanjohtaja. Ilmoittautumisjärjestelmästä jaetaan linkki ryhmän jäsenille. Kunkin jäsenen huoltaja hoitaa ilmoittautumisen.
Yhteisohjelmat on julkaistu https://tanssinriemu.fi/arvaas-kuinka-markkinoilla/
Yhteisohjelmaharjoitukset pääkaupunkiseudulla 17.5. klo 12-15 (aika alustava). Ryhmien toivotaan osallistuvan harjoituksiin.
Saapumisesta: Ryhmät koordinoivat matkat tapahtumaan itse. Yhteistyö muiden ryhmien kanssa suotavaa, yhteystietoja välitetään tarvittaessa. Tapahtuman avajaiset on tällä tietoa keskiviikkona alkuiltapäivällä. Sunnuntaina ei enää ohjelmaa, mutta lauantaina vielä pitkään iltaan.
Retket: Tapahtumajärjestäjä ei koordinoi retkiä tapahtuman yhteydessä. Retki-ideoita kerätään tapahtuman verkkosivuille. Ryhmä hoitaa retkijärjestelyt itse.
Yhteyshenkilö Nuorisoseuroissa: Joonas Pokkinen, joonas.pokkinen@nuorisoseurat.fi, puh. 0505672586

Huom! Mahdollisuus muutoksiin.


NORDLEK 2021, Tampere

Nordlek 2021 Tampereella..

NORDLEK on koko perheen juhla! Pohjoismaisen kansantanssialan yhteistyön 100-vuotisjuhlat huipentuvat Tampereella 20.-25.7.2021. Tule mukaan juhlaan!

Lisätietoja tapahtumasta >>

Ajankohta: ​20.-25.7.2021
Paikka: ​Tampere, Suomi
Hinta: ​varmistumatta
Yhteyshenkilö Nuorisoseuroissa: Joonas Pokkinen, joonas.pokkinen@nuorisoseurat.fi, puh. 0505672586

Huom! Mahdollisuus muutoksiin.