Pohjoismainen yhteistyö – Nordlek

Nuorisoseurat on aktiivinen kansantanssi- ja -musiikkialan pohjoismaisessa yhteistyössä. Yhteistyötä tehdään kaikkien Pohjoismaiden ja Pohjolan itsehallintoalueiden kanssa. Yhteistyön näkyvin muoto ovat tapahtumat.

  • NORDLEK on koko perheen yhteinen kansantanssifestviaali, joka kiertää Pohjoismaissa. Tapahtuma kerää noin 2000 osallistujaa Pohjolasta. Seuraavan kerran NORDLEK järjestetään Suomessa, Tampereella 20.-25.7.2021. Samalla juhlitaan Nordlek-yhteistyön satavuotista historiaa.
  • BARNLEK on lasten ja nuorten juhla. Tapahtuma kiertää Pohjolassa (Itsenäisten valtioiden lisäksi itsehallintoalueilla. Seuraavat tapahtumat Ruotsin Mölnlyckessä 15.-19.7.2020 ja Suomessa 2023.

Nordlek-tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki! Suomalaisille osallistujille tuotetaan tapahtumavuosina yhteisohjelma, joka tapahtumassa esitetään.

BARNLEK 2020, Mölnlycke, Ruotsi

BARNLEK on lasten ja nuorten juhla! 15.-19.7.2020 juhlitaan Ruotsissa - kansantanssialan pohjoismainen yhteistyö täyttää 100 vuotta. Tapahtumaan osallistutaan ryhmittäin (myös tapahtumaa varten voi koota oman projektiryhmän). Ryhmän mukana tulee olla riittävä määrä huoltajia sekä ohjaaja.

Matkajärjestelyt voi hoitaa itsenäisesti. Suomalaiset järjestöt saattavat koota mahdollisuuden hypätä laivaan Turusta ja siitä bussilla Mölnlyckeen - lisätietoja tulossa syksyllä. Tapahtuman verkkosivuilla on lisätietoa tapahtumasta ruotsiksi >>

Ajankohta: 15.-19.7.2020
Paikka: Mölnlycke, Ruotsi
Hinta: varmistumatta
Muut ehdot: Oma vakuutus, matkat ja lisämaksulliset retket eivät kuulu hintaan
llmoittautumiset: Keskitetysti ryhmä- ja yksilöilmoittautuminen tapahtumajärjestäjälle. Osallistumismaksut laskutetaan ryhmittäin. Ennen joulua suomalaiset järjestöt saattavat kerätä ryhmätiedot keveällä ennakkoilmoittautumislomakkeella.
Yhteisohjelmat julkaistaan marraskuun aikana www.tanssinriemu.fi
Yhteisohjelmaharjoitukset pääkaupunkiseudulla 17.5. klo 12-15 (aika alustava). Ryhmien toivotaan osallistuvan harjoituksiin.
Saapumisesta: Ryhmät koordinoivat matkat tapahtumaan itse. Yhteistyö muiden ryhmien kanssa suotavaa, yhteystietoja välitetään tarvittaessa. Järjestäjät tooivvat ryhmien saapuvan maanantaina tai tiistaina, avajaiset todennäköisesti keskiviikkona alkuiltapäivällä. Sunnuntaina ei enää ohjelmaa, mutta lauantaina vielä pitkään iltaan.​​​​​​​​
Yhteyshenkilö Nuorisoseuroissa: Joonas Pokkinen, joonas.pokkinen@nuorisoseurat.fi, puh. 0505672586

Huom! Mahdollisuus muutoksiin.


NORDLEK 2021, Tampere

Nordlek 2021 Tampereella..

NORDLEK on koko perheen juhla! Pohjoismaisen kansantanssialan yhteistyön 100-vuotisjuhlat huipentuvat Tampereella 20.-25.7.2021. Tule mukaan juhlaan!

Lisätietoja tapahtumasta >>

Ajankohta: ​20.-25.7.2021
Paikka: ​Tampere, Suomi
Hinta: ​varmistumatta
Yhteyshenkilö Nuorisoseuroissa: Joonas Pokkinen, joonas.pokkinen@nuorisoseurat.fi, puh. 0505672586

Huom! Mahdollisuus muutoksiin.