Hae mukaan edustajaksi Kansantanssin kääntöpiiriin seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2019-2021

Tanssitoimijat eri puolilta Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seuraavan kerran Kansantanssin kääntöpiiri kokoontuu 6.-7.9. Tampereella.

Onko sinulla palava halu päästä keskustelemaan yhdessä toisten toimijoiden kanssa, ideoimaan ja kehittämään Suomen Nuorisoseurojen kansantanssitoimintaa?! Etsimme nyt edustajia ympäri Suomen Kansantanssin kääntöpiiriin seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2019-2021. Kolme vuotta, kolme tapaamista ja mahdollisuus toimia ja vaikuttaa valtakunnallisesti.

Mikäli toimit jo aktiivisesti jossain nuorisoseurassa ohjaajana, tanssijana tai jossakin muussa roolissa kansantanssin parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Haku on avoin kaikille, mutta valinnoissa huomioimme, että edustajissa on riittävä määrä alle 29-vuotiaita. Edustajille korvataan matkat julkisten mukaan ja ylläpito tapahtuman ajan.

Hae mukaan sähköisellä hakulomakkeella 31.5. mennessä. Ilmoitamme kaikille mukaan valituille viimeistään elokuun ensimmäisellä viikolla.    

Lisätiedot: riia.niemela@nuorisoseurat.fi /044 744 3939, www.nuorisoseurat.fi/kaantopiiri2019