Tervetuloa ilmoittautumaan pelimanniksi kansantanssiryhmäsi kanssa vuoden 2021 Kaustisen kansanmusiikkijuhlille!

Kaksi kansantanssijaa kyljet kohti toisiaan, taustalla yleisö.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlia vietetään 12.-18.7.2021 jo 54. kerran. Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään maailman parasta festivaalia!

Haluamme tehdä festivaalista teille ja meille mahdollisimman jouhevan, joten muistattehan täyttää pelimanni-ilmoittautumisen ajoissa 31.3.mennessä!  

Tässä suora linkki kansantanssiryhmille räätälöityyn
kansantanssiryhmien pelimanni-ilmoittautumislomakkeeseen.

Vastuullisesti ja turvallisesti toteutetun festivaalin järjestäminen on meille ensisijaisen tärkeää. Tämä on meille ohjenuorana kaikessa tekemisessämme. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi ja samaa toivomme myös teiltä. 

Tilanteen ollessa epävarma, ymmärrämme huolenne festivaaliin osallistumisesta ja jokaisella on oikeus arvioida osallistumisensa lähempänä. Toivomme kuitenkin, että lopulliset muutokset osallistumisen suhteen tehtäisiin 20.6. mennessä. 

Kaikki muutokset nimilistoihin ja aikatauluihin on ilmoitettava 20.6. mennessä sähköpostilla pelimannit@kaustinen.net tai puh. 040 358 2198. 

HUOM! 20.6. jälkeen ei voi ilmoittaa mukaan enää uusia nimiä!  

VirtuaaliKaustinen

Viime vuoden tapaan järjestämme VirtuaaliKaustisen, johon toivomme teidän osallistuvan! Ilmoittautua voitte samalla pelimanni-ilmoittautumislomakkeella tai myöhemmin erikseen toteutettavassa haussa 1.6.-10.7.2021. 

Video voi olla yhden kappaleen mittainen tai useamman kappaleen konsertti. Filmiä piisaa! 

Keräämme vasta kesäkuun aikana kaikilta mukaan ilmoittautuneilta YouTube-videolinkit, koska videon tulee olla melko uusi ja mielellään VirtuaaliKaustinen 2021 -ohjelmaa varten tehty. Vanhoja äänityksiä ei valitettavasti oteta mukaan. Pro Kaustisella on myös oikeus olla julkaisematta videota sivustolla, mikäli sisältö ei ole julkaisukelpoista tai ei täytä festivaaliohjelman yleisiä kriteereitä. 

Lisätietoja:                                       
www.kaustinen.net
pelimannit@kaustinen.net