Nuorisoseurapäivää juhlitaan Karjalan Nuorten kanssa sunnuntaina – tervetuloa mukaan!

Kuvassa kansantanssijoita tanssimassa

Valtakunnallista Nuorisoseurapäivää juhlitaan sunnuntaina 21.3. kello 14-15 Karjalan Nuorten seurassa! Suorassa juhlalähetyksessä Helsingin Kalastajatorpalta jaetaan vuoden 2021 tunnustukset: Vuoden Nuorisoseura, Vuoden Nuorisoseuralainen ja Vuoden Hermanni.

Karjalan Nuoret oli Vuoden Nuorisoseura 2020 ja juhlassa seuran toiminta näyttäytyy kaikessa moninaisuudessaan. Ohjelmassa on kattaus Karjalan Nuorten kansantanssia, teatteria ja musiikkia seuran yli vuosisadan mittaisen historian varrelta ja erityisesti koronavuodelta 2020 – silloinkin me nuorisoseuralaiset saimme huikean paljon aikaan yhdessä!

Ohjelman lomassa pääset osallistumaan omasta olohuoneestasi käsin FolkJam-jumppatuokioon, jonka isännöi seuran tanssinopettaja-toiminnanohjaaja Elias Martikainen. Juhlan juontaa teatteriohjaajamme Petra Haapio yhdessä Karjalan Nuorten teatteriharrastajien Leon ja Liljan kanssa.

Saavu sunnuntaina klo 14 Karjalan Nuorten tai Nuorisoseurojen Facebook LIVE -lähetykseen! Pääset juhlaan näistä linkeistä, kun se on alkamassa:

https://www.facebook.com/karjalannuoret/live/
https://www.facebook.com/nuorisoseurat/live/