Riemulla ei ole rajaa Tanssimyllyssä

Tanssimylly kokoaa taas  kansantanssiryhmät 31.3-2.4.2017 Sorin Sirkukselle Tampereelle.  Katselmukseen osallistutaan neljässä eri ikäsarjassa: 15-20-vuotiaat, yleinen sarja, yli 35-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat.

Ikäsarjojen lisäksi katselmuksessa on uusi Riemua! – sarja, joka kutsuu mukaan kaikki sellaiset ryhmät, jotka eivät ole aiemmin kokeneet mitään katselmuksen sarjaa omakseen. Riemua!-sarjassa ei ole ikärajoituksia ja ryhmän koko on vapaa. Sarjaan osallistuvien esityksen mitta on 6-8 minuuttia. Ryhmiä ei nimetä taitosarjoihin, mutta kaikki saavat rakentavan eteenpäin kannustavan suullisen ja kirjallisen palautteen esityksestään. Lisäksi Riemua!-sarjassa jaetaan kunniamainintoja erilaisista ansioista. Lisätietoa kaikista sarjoista ja säännöistä löydät Tanssimyllyn nettisivulta.

Tapahtumaan osallistuvien ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tammikuun loppuun mennessä. Tarkempi ryhmä -ja tekniikkatietolomake palautetaan sähköpostitse osoitteeseen riia.niemela@nuorisoseurat.fi helmikuun loppuun mennessä. Linkin sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen ja ladattavan ryhmä -ja tekniikkalomakkeen löydät www.nuorisoseurat.fi/tanssimylly 1.1.2017 alkaen.

Osallistumismaksu on 290 e/ ryhmä. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu 31.1. jälkeen, on maksu 320 e. Jälki-ilmoittautuneet ryhmät otetaan mukaan vain, mikäli konserteissa on tilaa. Osallistumispaketeista (sis. majoitukset ja ruokailut) tiedotetaan joulukuun uutiskirjeessä.

Seuraathan myös Tanssimyllyn tapahtumasivua Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1151683338256563/