Tanssiralli heittää ylävitosen SottiisiMovesin kanssa kesällä 2020!

Lasten ja nuorten valtakunnallinen kansantanssikatselmus Tanssiralli tanssitaan 11.-14.6. Tampereella osana SottiisiMoves –tapahtumaa. Tapahtumassa koetaan valloittavia lasten ja nuorten kansantanssiesityksiä tuutin täydeltä. Tulethan sinäkin mukaan ryhmäsi kanssa: pääset näyttämään parastasi parrasvaloissa, ihailemaan toisten esityksiä ja saamaan ryhmääsi eteenpäin luotsaavaa palautetta ammattilaisraadilta.

Tanssirallin päivitetyt säännöt ovat nyt julkaistu ja löydät ne Tanssirallin nettisivulta. Muutoksena edelliseen Tanssiralliin kaikkien ikäsarjojen esitysten minimipituus on nyt viisi minuuttia. Tämä mahdollistaa ryhmien osallistumisen samalla esityksellä Moves-katselmukseen, jossa esityksen enimmäispituus on kuusi minuuttia. Kannustamme kaikki ottamaan kaiken irti tästä lasten ja nuorten tanssikatselmusten supervuodesta osallistumalla sekä Movesiin, että Tanssiralliin.

Tsekkaa:

Tanssirallin säännöt ja kriteerit tästä!

 Moves-katselmuksen säännöt tästä!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa vuoden 2020 alussa. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja sen ajankohdasta tiedotetaan vielä tämän vuoden puolella. Nyt on hyvä hetki sopia tapahtumaan osallistumisesta ryhmäsi kanssa.

Lisätiedot Tanssirallista: riia.niemela@nuorisoseurat.fi / 044 744 3939